Как да си намирате лийдове с ИИ? :)

Твоя сайт всеки може да си го тества :) аз искам твоето мнение на експерт и специалист по WP и ти дадох линк да се поупражняваш малко.
абе ти пък ... половината думички които ползва са ми непознати и се опитва да ни впечатли в някакъв марсианскометаверски език ... най ми е смешно като почне да ни обяснява колко сме невежи и неуки и не разбираме метаверския му език дето пише.... той да вземе да научи Български език , че е мега-турбо-супер смешен вече ако смята, че някой впечатлява с разните му дефиниции дето ги упоменава.

абе ти пък ... половината думички които ползва са ми непознати и се опитва да ни впечатли в някакъв марсианскометаверски език ... най ми е смешно като почне да ни обяснява колко сме невежи и неуки и не разбираме метаверския му език дето пише.... той да вземе да научи Български език , че е мега-турбо-супер смешен вече ако смята, че някой впечатлява с разните му дефиниции дето ги упоменава.
аз най-учтиво му дадох линк да тества един сайт и да каже защо се влачи и как да се ускори а той бяга от отговорност!

Недейте са заяжда - Метата всичко е предвидил.

Бизнес планът за тоя революционен ВП хостинг проджект нема пропуски или слаби места - успехът е гарантиран.

Недейте са заяжда - Метата всичко е предвидил.

Бизнес планът за тоя революционен ВП хостинг проджект нема пропуски или слаби места - успехът е гарантиран.
аз съм вече сигурен че това е жена му на метата :-) 599612058_1239956724670625_3978423580255686995_n.jpg

Нещо такова. Проблема е, че трябва да се прави интелигентно, защото се сърдят ако ги скрейпваш без разрешение.

Преди да вкарам rate limits и да започна да уважавам robots.txt имах по 3-5 репорта на ден. На всеки сайт изпращаше може би 20 заявки един единствен път за 1 секунда, което не е много, но мрънкаха. Сега има лимит от 1 заявка на 2 секунди.

Като цяло отвън няма кой знае какво да се тества освен нещо просто около фронтенда и параметри като TTFB, който обикновено зависи от това колко бързо работи пхп, който пък до голяма степен зависи от честотата на процесора.
Затова и българските компании често са много по-бавни - въртят дърти Xeon-и със сървъри втора ръка от Kvant Service.

В платформата за хоста имам сървис за по-подробни тестове, който анализират колко бързо работи пхп, базата, темата и т.н.

За клиенти на хоста мога да направя някаква интеграция с ИИ автоматично да оправя мазаляка на "професионалните" програмисти, които пишат темите, защото половината нямат идея какво правят.

Преди няколко дни пуснах на https://vertexwp.com на Claude да го мине през API-a на Google Pagespeed Insights. Справи сe учудващо добре от раз с един единствен промпт.

Въпреки, че тези тестове са малко веган от опит знам, че много хора се заглеждат по резултатите в GPI.

Виж файлът 35436
Е ти какво очакваш от един хтмл?
няма едно изображение даже

аз най-учтиво му дадох линк да тества един сайт и да каже защо се влачи и как да се ускори а той бяга от отговорност!
Скоростта на зареждане е най-малкия проблем на това нещо

Е ти какво очакваш от един хтмл?
няма едно изображение даже

Каква разлика очакваш ако има изображения? Blur placeholder или GPU транзишън, всичките му формати за различни устройства и с подходящи хедъри за кеширане от CDN-а и клиента? Lighthouse няма да се оплаче ако спазиш добрите практики. 2025г. сме.

Иначе добре. И без това се каня да сложа нещо ама искам да е интерактивно с threejs или някой емулатор. Просто не мога да реша какво да показва. Отворен съм към идеи.

Мога даже Doom 1 или Windows 98 с Heroes 3 да ти подкарам и пак ще е 95+ ама няма да пасне на темата :D.

Edit: хрумна ми нещо бързо за не е "един хтмл" :) .

Последно редактирано:
Скоростта на зареждане е най-малкия проблем на това нещо
Според мен @DerkonBG се ебава с вас защото въпросния сайт от линка който е дал зарежда за под 300ms, на всички десетина страници които тествах а за търсачката нямам думи - безобразно бърза. И сайта хич не е на WP ами си е чисто къстъм решение; с wp такива резултати не се постигат.
p.s. това че @DerkonBG те “поряза” в по предни постове не е причина да не му харесваш сайта :cool:

Според мен @DerkonBG се ебава с вас защото въпросния сайт от линка който е дал зарежда за под 300ms, на всички десетина страници които тествах а за търсачката нямам думи - безобразно бърза. И сайта хич не е на WP ами си е чисто къстъм решение; с wp такива резултати не се постигат.
p.s. това че @DerkonBG те “поряза” в по предни постове не е причина да не му харесваш сайта :cool:

Websocket за сърч. 🤮 Върна ме 20г. назад.

Websocket за сърч. 🤮 Върна ме 20г. назад.
Ти явно си останал 20г. назад, това е най-бързия възможен вариант! Изключително добро пооадение! Но ако роптаеш че не можеш да му наспамиш търсачката ще те разбера :) Допитай се до твоя ИИ и после пак коментирай вебсокета.

Горе