Как да си намирате лийдове с ИИ? :)

дали аз съм невеж или ти си чичо скрудж е очевадно.... аман от псевдоразбирачи като теб.... Егото ...,Егото ти е голямо и не става чеп за зеУе от теб! А и като гледам как си говориш сам във форума вече съм убеден , че си с някаква шизофрения.

чакай , че сега се зачетох кви глупости си написал.... изглежда живееш в Бангладеш ..."в България все още не е решен проблема със скъпия "международен" ъплинк" - по голяма глупост не можа ли да съчиниш? Това да не ти е 2002-2006 година когато 1000$ струваше 1 мегабит международен трафик ? Ти си мега ама мега некомпетентен и изобщо смяташ българите за 3-та употреба хора дето нищо не разбираме и ползваме компютри с Уйндолс 3.11 .... ма как ти хрумват такива идея в главата незнам. Нека Блинки да ти каже какви са сървърите които предлагат хостинг , че направо ми идва да ти нахлузя големото ти Его на главата... некомпетентник...
Просто завиждаш за МЕГАпроекта му.
Извади си твоя и да си ги премерите...

Просто завиждаш за МЕГАпроекта му.
Извади си твоя и да си ги премерите...
всъщност той трябва да завижда колко е некомпетентен и прост :-) Иначе сега ще ти пиша на ЛС нещо

Извинявай ама пак се включваш колкото да бълваш junk. Хем написах, че съм тествал.

Доволен си, защото си невеж.

В повечето български фирми има супер висок CPU steal и процесорите им са 1-2, че и 3 поколения назад. На места даже няма NVME, а са с раздрънкани SATA контролери.

Ако пуснеш базов тест ще видиш, че са много по-бавни от VPS-и със сходни параметри в произволна компания от чужбина.

Хайде ъплинка им е простен, защото в България все още не е решен проблема със скъпия "международен" ъплинк.

П.С. осигурителен праг не ме интересува. Плащам си каквото трябва.
Нещо за ъплинка си се объркал или заблудил или не си си изпил хапчетата :)
За да не правя реклама ще ти кажа че имам 10Gbit Int и 100Gbit BG за 3-цифрена сума с ДДС от БГ компания и за капак на всичко линията ми е докарана до колокацията в Бургас!
Някъде в друга тема вече ги дъвкахме тези цени и скорости!

За да не правя реклама ще ти кажа че имам 10Gbit Int и 100Gbit BG за 3-цифрена сума с ДДС от БГ компания и за капак на всичко линията ми е докарана до колокацията в Бургас!
аз като казвам, че този живее в Бангладеш вие не вярвате.... има много грешна представа за живота в България и смята Пеевски за велик ....

Гарантиран 10Gbit, неограничен трафик, /27 или /26, задължително да минава през Будапеща или Виена. 25-27ms към Франкфурт и 30-35ms към Париж. Държа да не е по заобиколи. В дейта център в София по избор.

Имай предвид, че не съм гледал цените на едро от 7-8г.

Ако могат да предложат услугата за тази цена с удоволствие ще се възползвам.

Гарантиран 10Gbit, неограничен трафик, /27 или /26, задължително да минава през Будапеща или Виена. 25-27ms към Франкфурт и 30-35ms към Париж. Държа да не е по заобиколи. В дейта център в София по избор.

Ако държиш сървъра да е в България мисля че почти всички дейта центрове в България имат партньорство с Cogent, а от хората които стоят в Sales & Support екипите имам супер добро впечатление за времето с което работя с тях.

Позволявам си да твърдя че могат да ти предложат всичко от 1Gbps до над 100 Gbps uplink и множество дестинации.

Свържи се с тях и със сигурност ще ти намерят подходящо решение.

П.С. Ако искаш мога да ти изпратя на лично, данни за контакт с моят account мениджър който е доста отзивчив.

не ми се спори с неадекватници които живеят далеч от България и не са в час кой пиър откъде минава ... когато аз ползвах оптиката на Пантел 2002-2008 година която върви по газовите тръбопроводи, ти си развивал и завивал болчета на компютрите... Ама как може толкова да не си в час колко оптики има и откъде идва международния интернет в България.... Ако погледнеш актуалната карта на оптичните връзки в момента ще се хванеш за главата, но това е друг въпрос. Всичко е въпрос на договорки с големите оператори , може и за 5 $ да вземеш гигабит , може и за 100 $ - гарантиран! За BGpeering изобщо не говорим защото по дефоут той е на пълна скорост без ограничения.

По дефолт си хейтиш всичко българско, но за VPS-те цената е въпрос на мащаб.
Сравняваш Хецнер с jump.bg който сигурно продава 90% споделен хост а другите имат хиляди сървъри.

Ако държиш сървъра да е в България мисля че почти всички дейта центрове в България имат партньорство с Cogent, а от хората които стоят в Sales & Support екипите имам супер добро впечатление за времето с което работя с тях.

Позволявам си да твърдя че могат да ти предложат всичко от 1Gbps до над 100 Gbps uplink и множество дестинации.

Свържи се с тях и със сигурност ще ти намерят подходящо решение.

П.С. Ако искаш мога да ти изпратя на лично, данни за контакт с моят account мениджър който е доста отзивчив.

Скорости и опции имат, факт ама от 10Gbit до 10Gbit разликата може да е от небето до земята. Премиум 10G последно, когато се занимавах беше на в пъти по-високи цени спрямо това, което е цитирано по-горе.

2019г. ми искаха €400 без ДДС за 1Gbit. Без да е гарантиран, двуслоен, да минава по определен път и др.

Днес може би не е така. Не съм проверявал скоро, защото вече не ми се занимава да ходя по дейта центрове и да ровя по шкафове. А и е по-евтино да наемеш.

Имам още десетина такива оферти от проучване, което правих тогава. Цените все бяха безумни.

Screenshot 2025-12-09 at 22.58.59.png

По дефолт си хейтиш всичко българско, но за VPS-те цената е въпрос на мащаб.
Сравняваш Хецнер с jump.bg който сигурно продава 90% споделен хост а другите имат хиляди сървъри.

Не хейтя всичко имаме си много хубави неща тук. Най-вече данъчната система. :)

Hetzner започнаха с народни цени още в самото начало. Такъв им е бизнес модела. За евтините машини използват потребителски хардуер.

Не хейтя всичко имаме си много хубави неща тук. Най-вече данъчната система. :)

Hetzner започнаха с народни цени още в самото начало. Такъв им е бизнес модела. За евтините машини използват потребителски хардуер.
само караш хората да ти пишат оферти, макар да нямаш никаква нужда от сървъри , шкафове и оптики. То с твоите цени от 12 Евро на година за хостинг ти искаш да вземеш 1000 Gbps za 6 $ и да печелиш 6$ ли? Някъде с камъни ще те пребият за тези цени които предлагаш.... подбиваш пазара

Днес се заиграх с и брейнстормнах с Gemini инструмент за намиране на лийдове. В случая ми трябваше ефективен и евтин начин да намирам Wordpress сайтове за cold email кампанията ни.

Няколко часа по-късно инструмента има капацитет за ~60к сайта дневно.

Bash:
{
  "status": "ok",
  "data": {
    "TotalProcessed": 78109,
    "WordPressDetected": 3396,
    "NotWordPress": 68562,
    "Failed": 6151,
    "DetectionRate": 4.71941966146919,
    "Pending": 1811938,
    "Processing": 91425,
    "CheckedPerMinute": 1192.36608793175,
    "LastCheckTime": "2025-11-20T18:55:16.554621Z"
  },
  "timestamp": "2025-11-20T18:59:09.637404899Z"
}

Bash:
root@wphunt:/opt/wphunt# docker ps
CONTAINER ID   IMAGE                      COMMAND                  CREATED          STATUS                    PORTS                                         NAMES
3208faa9892e   wphunt-listener:latest     "./ng-service"           54 minutes ago   Up 13 minutes                                                           wphunt-listener
ac006b039bb9   wphunt-poller:latest       "./ng-service"           54 minutes ago   Up 13 minutes                                                           wphunt-poller
1ed30a9f970f   wphunt-writer:latest       "./ng-service"           54 minutes ago   Up 13 minutes                                                           wphunt-writer-2
e533476ab9b2   wphunt-poller:latest       "./ng-service"           54 minutes ago   Up 13 minutes                                                           wphunt-poller-2
70537686fa31   wphunt-writer:latest       "./ng-service"           54 minutes ago   Up 13 minutes                                                           wphunt-writer-3
c29a9f7276c9   wphunt-writer:latest       "./ng-service"           54 minutes ago   Up 13 minutes                                                           wphunt-writer
64dd6b178f9e   lestream-server:latest   "/app/lestream-ser…"   54 minutes ago   Up 13 minutes (healthy)   8080/tcp                                      lestream-server
b6feb1d12ddb   wphunt-recorder:latest     "./ng-service"           54 minutes ago   Up 13 minutes             0.0.0.0:8080->8080/tcp, [::]:8080->8080/tcp   wphunt-recorder
86755a6d75b7   postgres:18.0-bookworm     "docker-entrypoint.s…"   2 hours ago      Up 2 hours                5432/tcp                                      postgres

Най-хубавото е, че са пресни, пресни, защото обработва https://certificate.transparency.dev в реално време. Демек всички намерени сайтове са активни.

Трябва му малко повече зоб за да си обработи опашката де ама за POC толкова.

За подобни данни в момента плащаме $500 месечно, а в същото време са ужасни като качество. Голяма част са изтекли домейни, сменена платформа (т.е. не са Wordpress вече) и т.н.

Detection rate-a е само 4.7%, защото съм му добавил едва няколко метрики, по които да засича Wordpress и не се заглежда много ако например WAF го блокира.

Остана само да му добавя да обогатява данните с мета данни като контакти на собственици, linkedin профили, държава, хостинг и каквото още сметнем за полезно за нуждите ни и да го закачим към системата за маркетинг, което също е изцяло ИИ.

Идеята е да автоматизираме бавния ръчен процес. При ръчните кампании конверсията ни е 30-40%, но е много бавна ръчна работа. Ако с този инструмент имаме дори 1% ще е в пъти по-ефективно и евтино.

И не, не ни интересува GPDR.

@metaverse може ли да покажеш кoда?​

Български VPS = шернат хостинг с ДиректАдмин вместо цПанел :D

Таргет аудиторията е Ганю Придприймача, т.е. локални юзъри с технически и лингвистични дефицити.

Горе