Как да си направя сайт за музика

JuicyJ

New Member
Здравейте приятели.Пиша ви с една единствена цел-помощ.
Да започна от начало,искам да Ви попитам и да ме посаветвате как да си направя сайт(но да не е блог,защото досега работех над това и искам вече да започна да чета и се развивам в друга насока)Сайтът който съм намислил е за музка (дори ще е хубаво ако може да се сваля директо от сайта,а не чрез ъплоад линкове от други хостове)
Как е възможно да стане това ? Каквото и да ми коства , ще седна и ще чета ,просто ми трябва идеята от вас,ученето от мен: )

Като за начало не искам да плащам за хост и домейн,защото все още се уча и искам да ми препоръчате от къде и как мога да си ги взема безплатно(ако това е възможно) и чрез каква програма мога да ги използвам.
Използвах досега pagewebmaker и другото ми питане е дали мога с тази програма да използвам хоста и домейна.може да ми предложите и някоя подобна програма ако е възможно,че не разбирам много много от HTML.
Благодаря ви предварително,ще приема и негативните Ви мнения !

Have a nice day ;p
 
От: Помощ

Колегата Sammy продава сайт за музика. Купи го и срещу допълнително 100-200лв предполагам, че ще ти обясни как действат скриптовете и как да добавяш/променяш информацията там.
 
От: Помощ

Той иска безплатен хост и домейн, а ти му предлагаш да купува за 200 лева :)
 
От: Помощ

A от къде мога да си взема хубав и най - вече безплатен хост и домейн ?:(
 
От: Помощ

Ето тук едно време съм писал по темата.

Безплатен поддомейн и хостинг можеш да си вземеш от 000webhost.com
 
От: Как да си направя сайт за музика

абе малко е криминално на твоя хост да са mp3-ките по добре с линк към световни хостинги като hulkshare примерно хем и парички дават на всяко сваляне
 
От: Как да си направя сайт за музика

Действително искам да видя някой който е направил пари със сайт качен на безплатен хостинг. 000webhost.com са добри но са добри за безплатен хостинг и просто няма как да стане да се печели като не искаш да дадеш 2.50лв. на месец за хостинг например. Бирата е полезна спор няма но ако има по-удачен момент да насочиш парите за бира някъде другаде, аз поне не знам за него.
 

Горе