Как да си направя собствена Директория?

westside

Active Member
Здравейте
Надявам се не питам нещо сложно ;) искам да си добавя собствена Директория към сайта която да служи за размяна на линкове
Вие коя ползвате ?
Какво ще препоръчат батетата ;)?
И най-важното мога ли на същия домейн където е сайта или трябва да си взема нов домейн?

Намерих това http://directory.google.com/Top/Computers/Programming/Languages/PHP/Scripts/Link_Management/
 
Последно редактирано:
От: Как да си направя собствена Директория?

Ами трябва ти система за директорията и може и на субдомейн, не пречи, много хора ползват PHPLinkdirectory, но тя е платена за съжаление :( Мисля,че може да се намери кракната, но не ти го препоръчвам :) Могат да се намерят и безплатни, но в момента не мога да ти кажа име :( Потърси тук: www.bgcms.com мисля, че имаше една :)
 
От: Как да си направя собствена Директория?

И аз мисля че има кратка , фри но с 2 или 3 линка към този, който ти я предоставя. Директорийте са добър начин за изкаване на пари от реферали към програми или адсенс, но тук идеята е че трабва да имаш много и с добри pr-ове. Както и се печели добре и то листинги - това по принцип е основния им начин на избиване. Популярните директорий се харчат добре, и малките не им остъпват - причина: определени сайтове няма как иначе да набавят линкове към себе си, поради естеството им. Успехи;)
 
От: Как да си направя собствена Директория?

С помоща на хостинг компанията която ползвам нещата са ОК ,те ми помогнаха. сега почвам да я настройвам и така мерси за съветите.
PhpLd Free версията сложих
 

Горе