Как да спечелим 1 108 800 лева от Интернет

За заглавията

Никога не съм го крил: сприятелих се с Хайтов още като дете и си останах приятел с него до смъртта му. Започнах като малчуган да изучавам техниката на писане при него. Това впоследствие много ми помогна- така успях сравнително безболезнено да напиша всичките си книги.

Спомням си много добре какво ме учеше Хайтов: "Заглавието е въдица, на която можеш да закачиш и най- голямата риба."

Знаете ли колко книги за Интернет маркетинг прочетох впоследствие, които твърдяха същото, ама съвсем същото?! Заглавията (особено в комерсиалните сайтове) са от първостепенно значение. Те могат да погубят сайта, но могат да го направят много популярен.

Апропо, имам постинг за заглавията. Утре ще го пусна тук. Става дума за определени заглавия, които са ДОКАЗАЛИ през годините своята ефективност. Мисля, че постингът ще е от полза за мнозина.

Апостол Апостолов

P.S. А за тестването всичко е точно. Трябва да се тестува- неуморно, постоянно. Докато се стигне до оптималното.
 
Re: Безплатна реклама

apostol каза:
Всеки средно интелигентен човек знае, че има сайтове за безплатни реклами. Но наскоро ми се обадиха от "Столична поща" и ми предложиха "много изгодна" сделка- 7, 70 лв. за един ред в техните малки обяви.

Замислих се, взех калкулатора и като пресметнах колко може да се спести (спечели) от систематичното публикуване на малки обяви в Мрежата, направо ми спря дъхът. Седнах и написах този материал, защото мнозина не си дават сметка какви НЕВЕРОЯТНИ ВЪЗМОЖНОСТИ ни дава Мрежата.

това звучи точно като вицовете за шопите или габровците (не помня кои бяха), дето пестели от пари за влака като бягали след него :lol:
 
Заглавието е тъпо и сензационно-кичозно, каквито са и повечето заглавия на г-н Апостол. Всичко требва да се прави с мярка, защото хората, макар и наивни в мнозинството си, придобиват имунитет към подобен тип заглавия и вече не гледат на тех с любопитство, както навремето а с насмешка, което води само и единствено до отрицателен ефект за авторите му. Г-н Апостол е жив пример за това - целия интернет го знае, всички му се смеят на коментарите и никой не го взима на сериозно. Той е пример за това как не бива да се пишат заглавия и коментари, как "безплатния" спам всъщност се оказва много скъп - ти плащаш доста висока цена за това, цената на смачкания авторитет.

Книжките които си изчел имат ефект в друг времеви период и за друга държава, така че, доста си се объркал във времето и пространството.
 
Господин Апостолов от край време се занимава с тези глупости и само се чудя как все още има хора, които да му се връзват.Единственото което прави той е СПАМ.
 

Горе