Как да стартираме онлайн магазин, който да се развива и просперира – правилният начин!

Мерси за градивния коментар! :)
Да, такъв е. Въобще не е лошо нещата да са събрани на едно място.
Прехвърлих го, защото от известно време не обичам да чета дълги материали. Може би трябва да се "нареже" още.

А, иначе - например на мен като клиент ми липсва истински разнобразен магазин с обединена доставка. Сторе-то мисля, че е точно такъв, обаче нямам идея защо е толкова хаотичен. Много добре знаете, че клиента доста често обръща внимание на цената на доставката. Освен това куриерите сложиха допълнителни такси, и знам че ще ги увеличават още. Мисля, че Еконт са 10% стандартно, Спиди май са с фиксиран +.
Въобще тази работа с наложения платеж е голям препъни камък в много отношения. Частната търговия на дребно замря и по тази причина. Само, че си има много причини да се използва предимно този метод.

А за материала - неистина нещата стоят така. Дори за рекламно-техническата част, подчертавам рекламно-техническа -адсенс и т.н. неща, с които никога не съм се занимавал звучат логично.

Може би най-много ми допадна малката част засягаща възможностите на "местна почва" и това съм си го мислел много пъти. Има достатъчно обстоятелства там, но ако някои са налице, то малък онлайн бизнес би могъл да успее точно така.

Сменят се поколения, с тях и нрави. А и хората са различни. Но, да кажем, коректното, ясното и достатъчно описание винаги би трябвало да е +.
Например случавало ли ви се е да гледате някаква стока и да ви се налага да търсите извън сайта на търговеца? Да. Много често.
 

Горе