Как да стартираш порно еротичен сайт в България?

Има каталог с някогашните уж бг порно портали и сайтове:

erotica.start.bg

За жалост частта с бг такива сайтове вече не съществуват. А единият, който е там няма нищо ново от 2016-та година. Сега видях, че има някакъв дейтинг adamieva.info

Има тук таме някакви си сайтчета, които не знам още как не са обходени от ГДБОП:

sex-erotika.com
razgoneni.com
Вчера попаднах на старт бг, не мога да повярвам, че това нещо още същеъствува.
 
Вчера попаднах на старт бг, не мога да повярвам, че това нещо още същеъствува.
Да, но вече няма активна модерация според мен.

От там се вижда преди време какво е имало и съществувало под бг небосклона. Доста бг проекти седят така занемарени, но скоро или падат от само себе си или някой ги взима и ги вдига, възражда. По-трудно е, но не е невъзможно. :)
 
бгаматьор пропускаш, но и него явно вече го няма :D
Порнографията по принцип си е супер непродуктивно занимание и реално е губене на време, пък и някакви проучвания твърдят, че води до зависимости. Не знам дали е толкова лошо, че у нас е забранена. Ако отвориш списъка с държави, които я забраняват, ще видиш че хич не са малко.
Не го виждам никъде, дори не съм го и чувал. Малко неща знам за дигиталното бг порно, ако е имало такова някога. Имаше едно време вестни Чук-чук и изведнъж спря, явно от там нещо са се познали да изпълняват закона, сякаш с другото се справят много добре. Както и от видеотеката можеше също да си вземеш порно-касета. След 1 можеше да се гледа по ТВ1000 и някакви такива спомени имам.
 
Порнография не може а ваксини може, така ли? Съсипаха я тая държава бе !
Но като се замисля, може истинската причина да е че хората у парламента не искат конкуренция ... :rolleyes:
 
Порнография не може а ваксини може, така ли? Съсипаха я тая държава бе !
Но като се замисля, може истинската причина да е че хората у парламента не искат конкуренция ... :rolleyes:
Нашите няма да го приемат, защото нямат кяр. Или поне не им стигна мозъка, за да го узаконят с ползи за държавата. Толкова си могат милите. Просто трябва да видят двата щата в САЩ как са го измислили и да го приложат. Дори и маймуна може да го направи, но уви тук говорим за нещо с по-малко интелект. Идеята на нашите е да дойде на власт, за да уреди бъгавите си поколения напред. Смятай какви ще са следващите излезли от тях щом едни малоумници уреждат други, какви са точно тези другите.
 
Да не би във ФБ да не е тъпкано с порно? Или "еротика".
 
Мисля, че сайтовете за секс носят удобство, но създават предизвикателства по отношение на нарушаване на авторски права и незаконно съдържание. както и възрастта, на която може да се използва
 
От миналата година нали вече пасснаха едни промени, можеше да се хоства май адулт съдържание?
 

Горе