Как да утроиш трафика на сайта си само с един Search

Phil

New Member
Тази статийка разказва за една техника, чрез която да увеличим драстично трафика на сайта си, чрез използването на Search feature.
Не я препоръчвам на хора, които са нови в тези среди, но и на тях ще помогне :)

Triple Your Keyword Traffic

Само да "забележа", че като казвам "как да утроиш", това не означава, че каквото и да направите ще се случи. Все пак трябва и малко опит :D
 
Прочетох я. Според мен не помага. Всички концепции за получаване на повече трафик се базират на едно единствено нещо - хората да търсят в съответната търсачка по твоите ключови думи. У нас например това не е факт.

Странно но използването на google за търсене намалява по много на брой клюмови думи и фрази
 
Което е напълно логично.
Има адски много хора които за първи път търсят в Гугъл.
Плюс това никога не знаеш какво ще ти трябва един ден, всеки е писал някакви адски странни киуърди :)
 
Обиновенно това са точно спциализирани сърчова. Примерно ако искам да си купя или да придобия представа <инфо> за .... някакъв онлайн маркетинг курс, ще напиша сърча много тясно специялизиран, примерно интересувам се за и-мейл маркетинг, и съответно сърча ще е нещо от сорта на: e-mail marketing course, free e-mail marketing course, best e-mail marketing course, how to make money online with e-mail marketing,....и все такива. :) А фри, то това си е ей така... всички <добре де ...повечето> чекват какво има безплатно за да разберат, какво повече ще получат с платените.
 
Това е съвсем нормано. След като се учеличават потребителите на интернет и се увеличават и сайтовете напълно нормално този % да нараства.
 

Горе