Как довечера мога да спечеля 31 000 лева

EASYSURVIVOR

Well-Known Member
Ако имам много много голям късмет, довечера мога да спечеля 31 бона със залог от 1 лева. Да вчера с началото на шампионска лига направих един фиш .. не съм запален, играя любителски за кеф.. Затова не правя големи залози.. Исках просто да споделя, че когато се залага дори 1 лев се гледат мачовете с голяма тръпка. Както снощи стана при мен..

Ето малко повече информация написах в моя блог..

Как 4 мача могат да ми донесат 31 000 лева
 
порто и ливърпул едва ли ще направят 1-1, а реал ще бият или хикс, успех все пак, пък ще почерпиш после
 
Абе в крайна сметка риска ти е левче , стават и чудеса - чакай до края. Топка е , всичко става.
Ако спечелиш купувай криптовалути - да удвоиш или утроиш :)
 
Ливърпул ми завъртяха номер.. :Д трябваше да издържат само с 1 гол първото полувреме и щеше да е тип топ всичко.. но тези 2 бързи гола.. остай остай разочорован съм..
 
Ливърпул ми завъртяха номер.. :Д трябваше да издържат само с 1 гол първото полувреме и щеше да е тип топ всичко.. но тези 2 бързи гола.. остай остай разочорован съм..

Нищо ли не спечели?
 
То това си го каза всеки, който пусне фишче, както е и с онези търкащите се талончета и после "За малко". :)
Е на билетите винаги е за малко.. но аз там не играя и не им вярвам.. докато тука може един ден просто да ти се усмихне късмета.
 
Истинските предприемачи продават такива машинки на баламите:
85pnmuI.jpg
 
Аз не залагм често, но когато слагам права колонка по 2-3 мача винаги се възползвам от кеш аут/затвори залог опцията. Ако например съм заложил 10 лв на един фиш с 2 или 3 мача права колонка видя ли 20 лв и нагоре кеш аут веднага затварям, изобщо не алчнея, защото ми е ясно, че това са добре дошли пари, а иначе права колонка да играеш няколко мача процента да изгубиш е мноооого голям граничещ със 100% :).
 
Някой познава ли човек, който да е забогатял от футболни залози?
 
Божков и компания със сигурност
 

Горе