Как намирате сайта?

Какво мислите за сайта?

  • Харесва ми.

    Votes: 0 0.0%
  • Има в/у какво да се поработи.

    Votes: 0 0.0%
  • Зле е.

    Votes: 0 0.0%
  • Не ми харесва.

    Votes: 0 0.0%
  • Не знам.

    Votes: 0 0.0%

  • Общо гласове
    233
stiflar каза:
Та въпросчето ми е относно новия ми блог за Proactol? Как ви се струва, про или не, съвети, мнения. мерси предварително.

Сайта е добре. имам само едно единствено въпросче. Много ми е интересно да ми отговориш защо избра Проактол. Как го реши? и каква точно ти беше идеята. Любопитно ми е просто
 
E-Business каза:
stiflar каза:
Та въпросчето ми е относно новия ми блог за Proactol? Как ви се струва, про или не, съвети, мнения. мерси предварително.

Сайта е добре. имам само едно единствено въпросче. Много ми е интересно да ми отговориш защо избра Проактол. Как го реши? и каква точно ти беше идеята. Любопитно ми е просто

Мерси за отговора. Та на въпроса: идея няма, реших защото има много инфо (както разбира се и огромна конкуренция) за него и може да се спретне един добре изглеждащ сайт. Доколкото знам е най-продавания продукт на Moreniche и реших да го пробвам. Държа да отбележа, че нямам богат опит с affiliate programs и тепърва откривам нишите и продуктите. Успех.
 
[quote="идея няма, реших защото има много инфо (както разбира се и огромна конкуренция) за него и може да се спретне един добре изглеждащ сайт. Доколкото знам е най-продавания продукт на Moreniche и реших да го пробвам. Държа да отбележа, че нямам богат опит с affiliate programs и тепърва откривам нишите и продуктите. Успех.[/quote]

Точно това ми е идеята. Значи има едно много важно нещо в интернет бизнеса. МОТИВАЦИАТА. А мотивация има когато има добри резултати. Повечето от момчетата тук бързо се отказват точно защото изчезва мотивацията (тоест няма печалба) Представи си че си субрал едно отборче от млади момчета футболистчета който имат голям потенциал. А ти си треньора. Виждаш че имат голямо бъдеще. Какво правиш с отбора? Мяташ го в А група където ги бият като тъпани просто защото не са обиграни. И след 10 загуби с по 5:0 мотивацията на тези момчета изчезва. И нищо че са перспективни - отиват след 1 година по строежите. Другият вариянт е да ги пуснеш от В група, да бият, да натрупат опит и да имат + резултати мъкар и във В група като за начало.

Мисля че схвана идеята ми. Ти сам казваш че конкуренцията при Проактола е убииствена което значи че трудно ще се пребориш с лъвовете в началото. И товяа начало може да е доста дълго и да не даде резултати и да се откажеш. не беше ли по добре нещо по -малко търсено където конкуренцията е по малка и резултатите ще дойдат по бързо. А като се обиграеш....минаваш в Б група - после в А. така нещата стават постепенно. Сващаш съвета ми нали?
 
Добър е сайта-блог. Виждам че е на блогър, внимавай с деиндексирането - сменил си целият скин и си го направил комерсиален блог. Това не се толерира много от големите блог платформи. Аз олетях с един блог на WP така, и не бях сменял никакъв код, просто имах много афилиейт линкове на него.

Иначе изпълнението е наистина добро, аз лично го намирам за много атрактивен и ако нямаш нищо против бих те помолил за линк размяна, когато стане на този етап блага ти. :) Толкова е добър че заслужава собствен бранд домейн. :)

Успехи и все така с креативните проекти. :wink:
 
Мерси за смислените отговори момчета.
E-Business, тези няща съм ги чел и другаде от теб и съм наясно, че са верни до едно, но... това не е единствения ми опит (създаден е да трупа възраст и леко-полеко да се издига /ако ще и без печалба в началото/), а и с него "опипвам почвата" при проактол. Ще се вслушам (задължително) в съветите ти и се надявам скоро да ти се похваля с печалба от В група (градински чадъри примерно ) :wink: . Продължавай с ценните за новобранци съвети.

Blinky, за съжаление си изключително прав за деиндексирането :) С теб (и не само) винаги съм готов на "ето ти-дай ми". А иначе домейна е близо и само трябва да отминат празниците (бачкам в супермаркет и няма време за нищо). Успех
 
stiflar каза:
Мерси за смислените отговори момчета.
E-Business, тези няща съм ги чел и другаде от теб и съм наясно, че са верни до едно, но... това не е единствения ми опит (създаден е да трупа възраст и леко-полеко да се издига /ако ще и без печалба в началото/), а и с него "опипвам почвата" при проактол.

Това вече е друга работа :). Съвети относно самия блог не мога да ти дам защото никога не съм се занимавал с блогове или афилиейт. Успех!
 

Горе