Как открихте нашия форум?

Как открихте нашия форум?

  • Търсачка

    Votes: 454 65.7%
  • Реклама на сайт

    Votes: 21 3.0%
  • Линк от друг форум

    Votes: 51 7.4%
  • Препоръка от приятел

    Votes: 165 23.9%

  • Общо гласове
    691
Търсих Seo ,идеи за оптимизация на сайт. Също борса за купуване на домейни и готови магазини. В самото начало за банери имах интерес. Велик форум;);)
 
Търсих Seo ,идеи за оптимизация на сайт. Също борса за купуване на домейни и готови магазини. В самото начало за банери имах интерес. Велик форум;);)
Мерси братле. :) Дано ви е полезен форума и като хора, интересуващи се от тематиката в него, да допренесете за развитието му. Ще ви бъда много благодарен за това. Успехи от мен и все така да продължавате да сте част от него. :)
 
Ще му непременно. Не му знам ника. Определено попаднах на място с много будни умове. Живеем в свят на слепци и прогресивно ослепяващи. Надявам се с помощта на една голяма част от стабилните предприемачи тук да увелича мойте сайтове до 100. Поздравления блинки за жестокия форум.
Многократно съм го казвал и ще го повторя. Форумът го правят единствено и само потребителите. Никой друг. ;)

Успехи от мен и продължавайте да давате мненията си. ;)
 
Дойде ми една хрумка. Имаше една мисъл,че парите не спят. Ще вложа творчество-хората с идеи са винаги будни и не спокойни. Радвам се,че съм част от това вдъхновяващо общество. Да градиш,значи да оставищ след себе си;):) и не оставяйте никога идеите ви да отлетят или заспят вечен сън:);)
 
От Google разбрах за форума. Попрочел съм доста теми из форума - страшно много полезна информация на едно място . Надявам се , за в бъдеще да се включвам по-често в темите на форума .
Весели празници!
 
Честита Коледа на всички. Бъдете креативни и будни. Има една мисъл ,че "всички пътища водят до Рим". В нашия случай всички търсения и дръзновения си правят среща в настоящия просветителски форум. Пожелавам на всички участници+създателите му ,да светим толкова силно и убедително,че да не позволяваме на "мозъците" на България да бягат в чужбина.
 
Здравейте, открих форума чрез приятелка и съм много доволна, вече пуснах обява. хи-хи
 
Мерси за мнението. Да я поздравиш приятелката от мен лично. :) Успехи тук и се надявам да ти допада местенцето. :)

Здравейте, открих форума чрез приятелка и съм много доволна, вече пуснах обява. хи-хи
 
Не помня... Проблем ли е? :(
Хахаха, разбира се, че не е. :) Но ако се сетиш, темата е отворена постоянно и продължава да се пълни. :)

@remial , ако се сетиш и какво си търсил, ще се радвам да споделиш. И позицията, на която сме били. :)
 
От Гугъл. Търсех възможности за фрийланс копирайт в БГ и попаднах тук. Много полезна информация има, но ме чака и много четене.
Надявам се скоро да мога и аз да се включа с нещо полезно.
Поздрави!
 
Здравей. Честит празник и мерси много за думите. Ще ни дадеш ли повече информация какво си търсил, че сме излезли в Гугъл. :) Приятен престой тук с нас във форума. :)
Форумът го намерих след като търсих информация в Google с ключови думи "как да продаваме в Ebay" . Вие ми изгряхте сред някой от първите резултати. :) Оттам нататък видях, че това тука си е цял извор за знания на каква ли не тематика, приоритизирах си разделите и .... четене. :)Не съм се отказал и от писането тук разбира се!
 

Горе