Как се правят пари в YouTube?

От: Как се правят пари в YouTube?

Оправи се.Мисля че клипа трябва да направи оределен брой гледания.Сега този с най-много гледания е спечелил някакви стотинки,а другите с малко гледания им излиза предупреждение че няма данни за избеания период макар,че избурам lifetime.

Това говори, че малко потребители гледат клиповете. Следи си статистиката и ако всичко е според условията им плюс достатъчно трафик няма начин да не видиш и някой цент.
 
От: Как се правят пари в YouTube?

Highlife:Стига трупа мнения ами изброй поне три.

YouTube.com е # 2 уебсайт в интернет, който конкурира Google по отношение на трафика. Това е страхотна възможност, за да се правят пари бързо и лесно.
Ето един бърз справочник за това как да се възползвате от силата на YouTube за печелене на пари.
1. Изтегляне на популярна музика видео или каквото и да е с http://vixy.net/ (безплатно) и го запишете във формат FLV.
2. Конвертиране на FLV видео към MPEG с помощта на http://www.erightsoft.com/SUPER.html софтуер (безплатно).
3. Добавете водни знаци към вашите видеоклипове с вашия уеб сайт адрес за нейното популяризиране на Affiliate предлага използване http://www.videohelp.com/tools/VirtualdubMOD (безплатно). Прочетете този урок за това как да си сложите воден знак на вашите видеоклипове с използването на този софтуер.
4. Осребрете чека и повторете!
Ето как аз лично правя това в добър ред (за да е лесно и разбираемо за вас) ...
• Изтегляне на YouTube видео и да го запишете в FLV формат
• Конвертиране на FLV към MPEG (като се използва супер)
• Създаване на изображението воден знак растерна графика в Photoshop

• Внос на MPEG VirtualDubMOD, добави BMP изображения за видео
• Износ и запишете видео като AVI
• Конвертиране на AVI към MPEG в SUPER
Образът воден знак трябва просто да бъдат с текст за насърчаване на вашия партньорски оферта. Аз съм имал най-голям успех насърчаване на ЗОП (с плащане на олово) оферти, като тонове на звънене, или по електронна поща. Уверете се, че да скриете вашия Affiliate URL с помощта на пренасочване на услуги, като например TinyURL.com. Тя ще направи по-лесно за зрителите да запомнят URL по добре.



Качете видеото в YouTube с описателно заглавие на клипа. В полето за описание въведете URL и просто създайте някакъв текст който описва оферта. Пример: "Вземи безплатна мелодия на това музикално видео!"
Важно е винаги да спазват реда и условията на всеки affiliate който предлага повишение. Някои affiliate ви ограничават от към използването на думата "безплатно", "най-добрите", "характер" и т.н. Проверете, за да сте сигурни, че не се нарушава някое от тези условия. Също така е най-добре да използвате YouTube видеоклипове, които са свободни. Пренебрегването на тези правила и качване на видео със защитени авторски права може да получите отстраняване на вашето видео от YouTube и вашата сметка заличена. Вашата сметка в партньорска мрежа може да бъде прекратена, ако зрителите ви докладват за насърчаване на предложение във връзка с нарушение на авторските права. Играйте по правилата и няма да имате никакви проблеми.
 
От: Как се правят пари в YouTube?

Браво.... :D Какво мислите за схемата продукт от кликбанк, видео в YouTube и и някаква лендинг страница накрая, която да се грижи за продажбите :?
 
От: Как се правят пари в YouTube?

Тази схема със качеането на музика с авторски права не работи.Няма смисъл да си губите времето.Аз например свалям промо хаус тракове от souncloud и ги качвам.Вярно не са мн популярни но с течение на времето ще натрупат някой друг цент.Схемата с кликбанк е стара и утвърдена,но трябва да направиш супер про видео ревю.Гледам много вървят how to видеа,които се правят сравнително лесно с camtasia програмчето.Скоро ще пробвам.
 
От: Как се правят пари в YouTube?

Стига с тия бъксове. Не им местото тук, а в раздела за помията. Нито темата, нито тубата имат нещо общо с тия кликове. Че и линкове сложил :twisted:.

Ако има някой интерес :D
 
От: Как се правят пари в YouTube?

Разгледайте варианта чрез sharecash :)
 
От: Как се правят пари в YouTube?

Това xstreambg не ми изглежда много читаво и малко под радара ми се струват, ама няма лошо, ако плащат наистина.
 
От: Как се правят пари в YouTube?

Имам канал в YouTube който има доста преглеждания над 150 000 са основния клип който ми трупа гледания има 147 000 към днешна дата (03.04.2014) някой можели да ми помогне какво точно трябва да направя за да започна да имам някакви приходи от там за въпросния клип понеже в него се показва работа с суфтуер който не е лицинзиран ми искат разрешение от Adobe да излъчват реклами върху клипът ми.Адоби няма да ми разрешат (така предполагам) и така оставаси накрая само никому не нужна слава.Ако някой има решени нека да го чуя да пиши на лични или тук. Ето товае шот на акаунта ми в Тубата.
 
От: Как се правят пари в YouTube?

Собствен канал може да се маркетира без да се качва дори и само едно лично видео. Достатъчно е върху този "празен" канал да се направи добра колекция от плейлисти с чужди видео. В този вариант със сигурност няма нарушаване на авторските права съгласно Youtube. Генерирането на трафик към така създадения канал може да се използва за насочване на част от този трафик към DoFollow линкове.
Това изглежда интересно! Някой да го е пробвал?
 

Горе