Как се правят пари от Pinterest!

От: Как се правят пари от Pinterest!

Да споделя и моя опит от pinterest. Имах профил/днес ми го баннаха/ с над 1500 последователи и над 20 дъски, разбира се най-много се печели от пинване на дрехи, обувки, часовници, аксесоари за коса и бижута за женската аудитория. Ако искате да правите пари от Амазон най-добре имайте 5-6 профила, с които да разменяте дъски с основния ви профил, защото ако засичат спам блокират профила. Имат бизнес акаунти, но не знам дали се плаща нещо. Относно оптимизацията pinterest не влияе много на Гошо, поне това са мой лични наблюдения.
А защо ти баннаха профила? Обясняват ли се или направо БАМ
 
От: Как се правят пари от Pinterest!

Качваш продукта на сайта си и пинваш статията с продукта. Аз правя така :) Иначе директен линк не може да се сложи, да. Не могат да се слагат и бит.ли линкове.

Абе май става и с директен линк към амазон.....който е твои реферален.
Видях доста пинове и като кликна на снимката ми отваря директно амазон......
потърсих из МРЕЖАТА и намерих чалъма......само че с моите "много" последователи не мога да разбера дали действа :lol::lol:
 
От: Как се правят пари от Pinterest!

Освен афилиейтите напоследък забелязвам, че и доста американски "мами" успяват да продават свои ръчно изработени дрехи, бижута и подобни. Това също е добро решение за пиновете ако предлагате някакви уникални стоки.
 

Горе