Как ще има по голяма тежест?

EASYSURVIVOR

Well-Known Member
Примерно създавам блог в wordpress, tumblr, weebly т.н. и ще линквам сайта ми..

Как ще има по-голяма тежест.. още днес да добавям 3 статии с по 2 линка в тях или примерно днес пускам 1 статия след 5 дена пускам следващата после пак след 5 дена още една .. п.п примерно ако пусна 5 статии в 3 от тях да има линк и 2 да няма по-добре ли ще е ?
 
От: Как ще има по голяма тежест?

и в двата случая няма да има никаква тежест. тия сайтове са чисто нови и с 0 линка към тях, тъй че освен за ping за нищо друго няма да ти послужат. value for the money тука е много ниско. web20 или трябва да купуваш такива изтекли и с авторитет или да ги блъскаш с gsa, но това не се знае до кога ще работи, че даже в скоро време си мисля, че ще почнад и да наказват.
 
От: Как ще има по голяма тежест?

Според мен ако искаш наистина да има ефект наблъскай ги сателитите със стаии да отлежат и да почнат да се позиционират с времето и чак тогава сложи изходящи линкове, а ако тръгнат добре може да обереш "меда" и се един линк ;)
 
От: Как ще има по голяма тежест?

В случая това не е особено натурално линкване. Не ти го препоръчвам въобще. Може би ще е по-удачно да направиш second tier линкове - да линкваш блога си на други места, за да имат по-голяма тежест поставените линкове към сайта ти след това. Иначе статиите е най-добре да ги пускаш през определен период от време, за да изглежда натурално всичко :)
 

Горе