Каталог за фирми schema.org Local Business

Detritus

Member
Здравейте, преди няколко дни се заиграх да направя един каталог за фирми с микродата. Добавени са доста атрибути спомагащи за класиране в локалното търсене: Name, Address, Phone, работно време, url, и т.н.

Това е пример в Rich snippet testing tool-a:

https://search.google.com/structure...infofeed.org/somaha-onlayn-magazin-za-bizhuta

Домейнът е стар (2007) с добри показатели (TF 16, DR 40, RD - 50) индексира се бързо, автоматично подава новите неща в linkprocessor и eliteindexer. Пускам го безплатно за регистрации, като всички фирми ще са с модерация и описанието им ще се проверява с Advego, тоест да не си губим времето взаимно с разни спамилки и хиляди линкове в описанията
1f642.png
.

А това е сайта: www.infofeed.org
 
Страхотно! Добавих фирмата си,

Може ли да погледнеш дали е оки?
 
Страхотно! Добавих фирмата си,

Може ли да погледнеш дали е оки?
Здравей, съдържанието не е уникално, колега. Само си вредиш така, оправи го и ще го публикувам. За какво ти е линк от страница с почти дублирано описание?
 
Здрасти, добавих участие в каталога, но като влязох след това да редактирам нещо и го няма в профила ми, имате ли представа защо е така и въобще пристигнала ли е заявката до администраторите ?

Поздрави!
 
Здрасти, добавих участие в каталога, но като влязох след това да редактирам нещо и го няма в профила ми, имате ли представа защо е така и въобще пристигнала ли е заявката до администраторите ?

Поздрави!

Здравей, заявката дойде, но в Търговския регистър не отговаря Булстата. Каталогът е за РЕАЛНИ бизнеси и ще помогне ЛОКАЛНОТО ВИ SEO/класиране. Както съм написал по-горе всичко ще се преглежда и спам, нереални неща и т.н. НЯМА да се качват. Такива с неуникално съдържание също.

Ако целта на които и да е да из цвъка поредния си БЕЗЦЕЛЕН линк в поредния оспамен каталог няма да стане :).

Колкото за редакцията на съдържанието при обновяването и регистрацията трябва да сте получили мейл с линк за редакция :).
 
Последно редактирано:
Да, мерси, от Булстата явно беше проблема, понеже го нямах на този бизнес, вече сложих реалния, сега смятам, че трябва да е окей, ако има нещо, може да пишеш на ЛС направо :)
 
Егати, напоследък всички са почнали на Вие да говорят...
 
Колеги, добре е да попълвате полето "Ценови диапазон" с цифрови стойности, както е показано, резултата излиза в снипета.

schema.org_pricerange.jpg


Най-вероятно скоро и други неща от Structured data ще се показват. Не е нещо кой знае какво, но грабва потребителя ;).

Добавих и друга функционалност, платен акаунт в OnlyWire, създадени са профили в над 20 социални мрежи и RSS-a автоматично подава новото съдържание към G+, Twitter, Facebook, Pinterest, Tumblr, Diigo и т.н.
 

Горе