Качване на продукти в онлайн магазин базиран на WordPress

axell

New Member
Рейтинг - 0%
0   0   0
Търсим човек за качване на продукти в онлайн магазин за хранителни добавки.
Нека всеки кандидат да дава базова цена за 100 продукта.

Полета, които трябва да се попълват са следните:

  1. Заглавиe
  2. Цена
  3. Марка
  4. Уникален код на продукта
  5. Снимка
  6. Описание
За позиции от 1 до 4, ще предоставим файл под формата на Excel, който да използвате. Ще Ви предоставим размерите на снимките, но вие намирате снимката, обработвате я и я качвате. Системата работи на Wordpress, така, че предполагам е позната на повечето от вас.

  1. Описание – тук ще е необходимо да съставяте кратко описание за всеки продукт, но за целта ще Ви предоставим сайтове на български и английски, от където да сглобите текста. В общи линии тази работа ще изисква copy и paste
  2. Избор на категория – един продукт може да се постави в няколко различни категории и това ще трябва да прецените според конкретния продукт. Там където не можете да се справите ще оказваме съдействие.
Освен категория всеки продукт ще се асоциира с определена цел и марка (например: качване на мускулна маса, отслабване и пр...)

Проектът е за качване на около 250 продукта.
Време за изпълнение – 1 седмица

На избрания кандидат, ще проведем обучение, но все пак е нужно да имате добра компютърна грамотност и познание на работа с wordpress. Ако имате познания по PhotoShop или друга алтернативна програма с цел обработване на снимките от Ваша страна ще е плюс. За всеки продукт ще се генерира само по една снимка.
Моля предложенията да идват на лично съобщение или като отговори тук, но пишете задължително skype за контакт.

До сега сме работили с няколко freelancera от този сайт и винаги сме били коректни. Разчитаме на същото и от вас. За да сме сигурни, че ще се справите, ще искаме да качите пробно няколко продукта 2-3, не повече. Ако имате въпроси, моля пишете на лично съобщение.
 
От: Качване на продукти в онлайн магазин базиран на WordPress

Здравейте,

Имам познания по Photoshop, както и опит с Wordpress, мога да превеждам описания от английски и (до малка степен обаче) от руски език. Базовата ми цена за 100 продукта е $50. Skype: burzum.1987
 
От: Качване на продукти в онлайн магазин базиран на WordPress

100 продукта - $50
 
От: Качване на продукти в онлайн магазин базиран на WordPress

€10 за 100 продукта
10% отстъпка за над 1000 продукта
15% отстъпка за над 2000 продукта
20% отстъпка за над 3000 продукта

Работил съм в 24online.bg абсолютно същата работа знам че не е трудно но отнема време зависи много от това колко минути ти отнема въвеждането на 100 продукта.
Продукти с много полета за въвеждане дори с копи и пейст отнемат до 4мин.
 
От: Качване на продукти в онлайн магазин базиран на WordPress

Работил съм с E-ON (във връзка с изграждането на база данни, в която да се попълват постъпващите заявления за изграждане на генератори + въвеждане на над 3000 вече постъпили заявления).

Последната задача, с която бях зает бе свързана с добавянето на каталог автогуми в сайт за авточасти. Броят на артикулите бе ~6500. Всеки артикул имаше заглавие, описание, код, цена, размери, снимка, ключови думи и meta description, + посочване на вносител, тип, категория, марка.

Мога да започна работа по задачата веднага и да свърша в поставеният от вас срок (а именно - до една седмица).
Цената за добавяне на 100 продукта е 40лв.

Моите координати:
Ангел Желязков,
skype: angelovarna
www: http://webtrail-bg.com
 

Горе