alexinfoag

Active Member
Рейтинг - 100%
5   0   0
Предлагам създаване и разпространение на качествени прес релийзи до медиите.

Това ви носи:

- публикации за вас, които си остават в уеб като медийно съдържание
- доста споменаване на марката
- понякога и линкове от хубави медии
- сериозни предимства за брандинга и за SEO-то

За мен:

Работя с медии и в медии от 1999 г., а от 2007 г. имам фирма за ПР услуги (www.crossroadsbulgaria.com). Клиенти са ми сериозни компании като Сирма Груп, ERP.BG, Тим ВИЖЪН България, Балкан Сървисис и доста други.

Имам дългогодишен опит в сферата и знам как едно прессъобщение (прес релийз) да бъде отразено от повече медии. Това зависи от темата, начина на написване, момента на изпращане и много други неща.

За услугата:

Средно прес релийзите ми получават поне 15 уеб публикации, но се е случвало да ме отразят на практика всички водещи медии, включително национални телевизии, вестници и водещите сайтове. Пускам ги и в много от моите сайтове.

Цена:

Актуалната цена специално за форумците в Predpriemach е 300 лв. за прес релийз. Това включва създаване, разпространение и мониторинг на прес релийза.

Поздрави

Александър Александров
Skype - alexinfoag
0885 90 52 99
0898 60 61 12
 
Последно редактирано:
Аз също се интересувам в колко и кои медии ще се публикува и къде може да има линк?
Или изпращате материала до всякакви информационни сайтове и те да си преценят дали да публикуват?

Видях, че предлагате в друга тема публикуване на статии във ваши сайтове. Те включени ли са в тази цена? Прес релийза вие ли го пишете?
 
Последно редактирано:
Изпращам материала до всички национални и тематични медии за съответния ресор и те си вземат решение дали да публикуват. Аз просто пиша нещата добре и винаги има публикации.

Мога да гарантирам поне 10 уеб публикации (извън моите собствени сайтове). Иначе средно се получават около 15 - 20 на прес релийз. Имал съм и прес релийз с над 70 публикации.

Имам клиенти, с които работя вече близо 10 години и са доволни.

Поздрави
 
Относно линковете - винаги добавям линкове в текста, но отново медиите си решават дали да ги оставят. Повечето ги махат, но все пак винаги остават хубави линкове.

Получавал съм do follow линкове от някои от най-силните български сайтове. На лични мога да изпратя конкретни примери - за публикации и линкове.

Освен това почти винаги споменават бранда.
 
Вече казах, че гарантирам поне 10 публикации, плюз тези в моите сайтове.

Вижте, при прес релийзите не е прието да се гарантира публикуване, защото дали ще публикуват си решават журналистите. Разбирам, че искате гаранции, но просто ПР агенциите не работят така. Затова пък клиентите след това винаги са доволни. При цена от 200 лв. не е изключено да получат публикации, които иначе биха стрували 2000 лв. и повече.

Все едно - аз знам какво мога и до сега нямам недоволен клиент. Изкарвал съм дори малки фирми в хубави медии (включително и хора от форума тук). Ваша си работа е дали искате да се възползвате.

Поздрави
 
Добре тези гарантирани 10 + твоите сайтове имат dofollow Линк или нямат. Ако може да ми пуснеш списък на всички гарантирани + твоите кои са, или да сложиш тук списъка. И списък с не гарантираните, тези до които пращаш само.
 
ПР-ът не работи така. Гарантирам поне 10 публикации, а не - в кои конкретни медии ще са.

Моите сайтове можете да видите тук: https://www.predpriemach.com/threads/Пакет-линкове-от-12-сайта-за-90-лв.68752/#post-845418
Ще пусна прес релийза в някои от тях (които са релевантни на темата).

Няма да ви дам списък с медии, в които не гарантирам. Това са на практика всички национални медии, бизнес медии, технологични медии и др. (в зависимост от темата на публикацията). Ъпдейтвам си базата постоянно с нови журналисти, нови медии, промени в редакционните екипи и др.

Пак ви казвам, имам ПР агенция от 10 години и клиентите ми са доволни (включително някои от най-големите български ИТ фирми). Просто тествайте.
 
Ползвал съм не един път услугите на Сашо - изключително съм доволен, благодарение на него ме каниха и по телевизията :) Професионалист, с години опит, които много добре знае как трябва да се представят новините за медиите. Препоръчвам!
 
Аз също съм се възползвала няколко пъти от услугите на Алекс и съм доволна от резултата. До сега не ми се е случвало да нямам публикуван материал в някоя от големите медии. Да, случва в някой от медиите да липсва активния линк, но споменаването на бранда също е добър сигнал :) Препоръчвам Алекс с две ръце, защото знае как да направи материала, за да може медиите да го харесат.
 
Аз също искам да дам положително мнение за Александър Александров, определено това което предлага си заслужава. Той не гарантира за сигурен линк, но едно споменаване в медия като нова телевизия или бтв или друга медия почва от 10-тократно повече! Писането на пресрелийз не е едностранен процес, ще бъде необходима готина тема, както и не толкова фокусирано върху рекламата съдържание. Определено Александър знае как да напише нещо интересно и не говорим за просто статия струваща 200 лева, а наистина за новина носеща доста авторитет и доверие към бизнеса ви.
 
За 5-ти път поръчвам ПР от Алекс. Всичко е супер! Последния ПР ми донесе супер ценни линкове.
 

Горе