Купувам: Качествен линк билдинг на онлайн магазин

webstil

Well-Known Member
Рейтинг - 100%
28   0   0
Става въпрос за онлайн магазин, нишата е дамски чанти. Създаден е април- май месец 2016г. С оптимизацията му съм се занимавал аз, както и с другите си сайтове, които са доста добре класирани. За съжаление нямам време да продължавам изграждането на линк билдинг профил. Трябва ми човек с познати, които имат качествени и тематични сайтове или самият той притежава такива сайтове. Целта е да се вдигнат още посещенията (в момента около 100 дневно от Гугъл) и разбира се класирането по ключовите думи, те са свързани нещата.
Очаквам всякакви предложения от фирми или физически лица.
Проблемът е , че не ми се занимава постоянно да търся да купувам нови линкове тук и там, и без това няма много оферти.

Статии в блога към сайта ще се публикуват редовно. Сателитни сайтове също ще бъдат изградени. А и аз самият имам около 10 сайта на близка тематика, там също ще се помага с линкове. Освен това този и следващият месец ще бъдат добавени много нови продукти с оптимизирани заглавия и качествени описания, това също помага.

Мога да изпратя ЛС, очаквам оферта от типа на кои ключови думи можем да подобрим, с какви места евентуално и с колко би вдигнало това посещенията за какви пари. Естествено е важно и да знам, как смятате да бъде направено, не искам да ми накажат сайта.

Може и да ми препоръчате фирма за SEO оптимизация с нормални цени, която би ми свършила работа.
Или пък посредник, който може да ми уреди добри цени за реклама в стари и авторитетни сайтове.

П.П. Сайта отдавна е добавен в директории и т.н. Имам линкове и от качествени български сайтове на по 10-15 години тематични. Общо според Ahrefs, имам входящи линкове от към 80 домейна.
 
Последно редактирано:

Горе