Кемтрейлс - конспирация или фантасмагории?

От: Кемтрейлс - конспирация или фантасмагории?

Няма какво да се мистифицира цялата схема. Всичко се прави за пари.

Едни изкарват пари от сайтове, други от болести. Едни си популяризират сайтовете със СЕО, други си популяризират хапчетата, прахчетата, ваксините и т.н. с разпространяването на болести.

Оръжия и лекарства - върховните индустрии на тази планета.
 
От: Кемтрейлс - конспирация или фантасмагории?

Един познат е изкукуригал на подобни тематики - освен че е убеден че се разпръскват отрови от самолетите е и сигурен че като ходим в болницата да ни бият някой път инжекции на върха на иглата слагат миниатюрен микро чип който остава в тялото и ни следят по този начин.

Земете се стегнете малко и не откачайте - че от самолетите се замърсява въздуха се замърсява както и от автомобилите ама някой да слага цистерни да пръска е напълно безсмислено - освен ако не броим селскостопанската авиация.
 
От: Кемтрейлс - конспирация или фантасмагории?

то на тая тематика колко книги, семинари и филми се продават не е истина, така се създава нова ниша :D. Тоя Еленко веднаж вземаха проби от почвата под претекст, че има завишени нива на тежки метали и някви др. и се оказа, че всичко е в норми.
 
От: Кемтрейлс - конспирация или фантасмагории?

@mantaman не говоря от позиция на човек, който ходи с фолио на главата, за да не ми четат мислите. Говоря от икономическа гледна точка. Хората създават търсене на продуктите си. Един вид блек хет.
Бабите ви пили ли са прахчета против настинка или пък антибиотици против вируси?

Колкото по-мръсна играта толкова по-доходоносна. А тази е много мръсна!

"Световната здравна организация (СЗО) съобщиха по-рано, че цената на една доза ваксина срещу свински грип ще варира от 2.5 до 20 долара в зависимост от дохода на населението в страната.
В страните с висок доход на населението една доза от ваксината ще струва между 10 и 20 долара, в страните със среден доход – тя ще е наполовина по-евтина, а в бедните страни цената ще е още два пъти по-ниска."

Блеки ще каже това дали не е ценова дискриминация и дали не е съмнително :)

"Само една ваксина срещу свински грип е подходяща за деца
Българското правителство ще осигури 180 000 дози
Българското правителство реши да отпусне 12 млн. лв. за борба срещу новия грипен вирус А (H1N1)."

Колко "спасени" има в България? Или няма случаи, благодарение на ваксината?
 
От: Кемтрейлс - конспирация или фантасмагории?

@eLast

Като си толкова обеден в кемтрейл хайде кажи ми нещо:

1. С какво точно ни пръскат според теб и защо- пестициди, вредни химикали/ анти глобално затопляне нещо си/про глобално затопляне нещо си/тн... ?
2. Какви самолете се позлват - всякакви/цивилни/военни/цистерни и тн ?
3. Колко самолета пръскат долу горе като бройка, че се виждат над всеки голям град по света ?
4. От къде оперират тези самолети - цивилни летища/военни/тайни/всички.
5. Колко души според теб са замесени пряко с тази конспирация - пилоти, производители, доставчици, техници, наземен персонал и тн...


Не искам точна бройка. Искам някакви данни дето показват мащаба на операцията и някакъв смисъл.

Отговори ми на тези въпроси и току виж си ме убедил. Ако не искаш да ми отговориш обаче не ми обяснявай ко
 
От: Кемтрейлс - конспирация или фантасмагории?

@макс - Какво предизвиква тези решетъчни следи/линеаменти в небето и защо те не са постоянно явление? Не помня да съм ги виждал като малък, ти виждал ли си - кога и къде?

Явно има нещо, което не знаем. За това и търсим отговор.
 
От: Кемтрейлс - конспирация или фантасмагории?

Само да вмъкна, че не става въпрос за пътнически самолети... а за натовски самолети, които се движат в натовски коридори.
 
От: Кемтрейлс - конспирация или фантасмагории?

@SmartBusiness - това е твоята версия. А кемтрейлс само над натовски държави ли има ?

Примерно над Япония има ли кемтрейлс ?

И кои са натовските коридори ? Това специални военни коридори ли са понеже над всеки голям град всеки ден се виждат.


@redrum - защото във въздуха летят различни видове самолети, на различна височина с различни двигатели. Примерно 747 е с технология от преди 40 години и още масово лети. В по-новите самолети се ползват сравнително нови технологии - двигатели ново поколение, работещи с различна компресия и температура на изгорелите газове. Нещо нормално е да имат разлика.

Като не знаем нещо хващаме книгите първо, не конспиративните теории.


Хайде сега синхронизирайте си версиите. Цистерни ли пръскат или пътнически самолети. Алуминиеви глупости ли пръскат или някакви токсини? Навсякъде ли пръскат или само по най-натоварените въздушни коридори? Натовски самолети ли пръскат или всякакви ?
 
От: Кемтрейлс - конспирация или фантасмагории?

max, аз нямам версия затова съм и пуснал темата да видя какво мислите. Просто в репортажа се визираха натовски самолети, а не пътнически. Не знам дали има кемтрейлс над Япония, но знам, че има такива коридори, които се използват само от самолети на Алианса. Не разбирам защо да не се виждат над всеки голям град. Не може да се пренебрегне, че авторитетни световни личности се изказват за това.
 
От: Кемтрейлс - конспирация или фантасмагории?

Има една приказка "във всяка лъжа има по капка истина".
Едно нещо, което никой, абсолютно никой не може да отрече е, че живеем в ПЪЛНО медиино затъмнение и с ръка на сърцето ще кажа, че този който вярва на това, което казват по телевизията е страшен глупак и наивник.

Колкото до темата - не заставам твърдо зад нито една от двете тези, но ето някои факти: самолетите летят през 304 метра височина в коридори широки около ~20 километра. /за широчината не съм на 100% сигурен/. Бях чел, че във всеки един момент във въздуха има по над 7000 пътнически самолета, които летят. /направете си сметката дали ако искат да пръскат не могат да пръскат на воля/

Още нещо: Ако случайно искам да пръскам с боклуци, няма да слагам отделни цистерни и т.н., а просто ще сложа добавка на самолетното гориво, пък и дори да сложа цистерна - съвсем вероятно е да мога да изпръсквам огромни количества с въпросните субстанции, защото 100% всичко се складира под много високо налягане, много концентрирано и при пускане на голяма височина то се разпръсква из атмосферата. И все пак - не мога да изразя мнение със сигурност дали това го правят наистина или не.

ОБАЧЕ, мога да ви споделя други факти, които подкрепят тия както ги наричате "конспиративни" теории.

Факт 1 - 11 септември, терористичните актове - Американците сами си събориха кулите близнаци и всеки с интелект над този на маймуна е наясно с това.

Ето видео на банка, която също е взривена точно преди да паднат кулите близнаци. Ако някой ми обясни как сграда, която няма нищо общо с кулите близнаци ще падне точно така в себе си, моменти преди да започнат да рухват и небостъргачите ще го черпя каквото си пожелае. ; ) Изгледайте клипове на други контролирани взривове при събаряне на сгради и ще видите, че всичко е едно към едно еднакво с тези "терористични" актове.

Клиповете на които се вижда как не самолет, а ракета се удря в пентагона и как размера на частта от него, която е рухнала не отговаря дори на 1/3 от широчината на самолета, който уж се е ударил там въобще не искам да го коментирам.

видео /изгледайте долните първо/

Факт 2 - Това, което се случи с Либия и това, което в момента става в Сирия.

Кадафи предложи на африканската лига да въведат златото като основна парична единица за търговия с петрол и след има няма месец-два започнаха да спретват тези измислени бунтове. /за справката, проверете и ще видите, че Либия беше държавата с най-висок жизнен стандарт в цяла Африка /по-висок и от ЮАР, Египет, Мароко и т.н./ и притежаваше повече злато на глава от населението дори от Великобритания.

Колкото до Сирия - тя е пътят към Иран, а той от своя страна е предпоследната крачка от създаването на нов световен ред.

Преди тях изгоряха Афганистан и Ирак, уж под предтекст, че имало ядрени и химически оръжия, но не намериха нищо. Окрадоха петрола, избиха милиони хора и сега тихомълком се изнасят.

. . .

Както и да е, фактите са безброй много, толкова, че е трудно да се опише всичко в едно единствено мнение, но истината е, че със сигурност се цели да се довърши създаването на този прословут New World Order /новото световно правителство/ и е хубаво да спрете да гледате телевизия, а да си отворите очите и да започнете да свързвате фактите.

Вярно не отговорих директно дали вярвам в Кемтрейлс или не, но това, че съществуват безброй много доказателства за случващите се мизерии, инсценирани терористични актове, подпомагане на терористични организации с цел събаряне на държави - всичко това подкрепя тезата, че тия "конспирации" всъщност са 90% реалност :)

. . .

ПС - Ето един клип, който никъде не е излъчван, от белгийския парламент, където човек от управляващите признава, че Белгия и държавите от Европейския съюз подпомага Ал Кайда и терористите

[video=youtube;P8vlBZ9s_XQ]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=P8vlBZ9s_XQ#t=2328s[/video]


ПС2 - Ето и един клип на заснет самолет цистерна, който изпръсква някакви неща из атмосферата. Вие преценета какво е, но като човек, който се е возил над 30 пъти на самолети и повече от 10 европейски летища ви гарантирам, че никой нормален самолет не изхвърля така гориво/вода/пари и т.н.

[video=youtube;sdO8I3p6zJ4]http://www.youtube.com/watch?v=sdO8I3p6zJ4[/video]

Държа този клип да го изгледате да видим какво ще кажете. Изгледайте, вижте моментите в който пръска събстанции, моментите в които спира и т.н.
 
От: Кемтрейлс - конспирация или фантасмагории?

http://contrailscience.com/ - zealot - в този сайт биват обяснени както трябва много работи включително това видрео - а това е вода, но както и да е, влез в сайта и научи!
 
От: Кемтрейлс - конспирация или фантасмагории?

There are several variables that you need to account for in explaining these differences:

The speed of the plane
The speed of the exhaust
The temperature of the surrounding air
The temperature of the exhaust
The size of the plane.
http://contrailscience.com/interactive-flight-map-visualization/



http://contrailscience.com/fake-hoax-chemtrail-videos/

a ето ти го видеото




Тоя пич с тоя сайт направо ги изкарва всички какви са глупави, които вярвят безумно относно хемитрейлс масовото пръскане, голям майтап е да го четеш. Особено тоя пост


.
 
От: Кемтрейлс - конспирация или фантасмагории?

Да кажем, че е вода. В сайта, който ми даде, на картинките ясно се вижда как самолетите изхвърлят водни пари само и единствено след двигателите /разбрахме, а и всички можем да предлопложим защо става така/. А ти би ли ми обяснил, защо на клипа се вижда да излизат вещества от шест места на самолета след като има само два двигателя? :)

1053-A319KoralBlueSU-20120929-133910.jpg


Има разлика между картинката и това на клипа.. Както и да е, не мога и не искам да споря за неща, които не разбирам и не съм запознат на 100%. Нито съм добър по физика, нито по химия, нито пък метеорология съм завършил та да изявявам становища на 100% :)
 
От: Кемтрейлс - конспирация или фантасмагории?

Едитнал съм си поста където се обяснява специално за твоя клип и още доста други.
На клипа е вода ти казах.
 
От: Кемтрейлс - конспирация или фантасмагории?

ПС2 - Ето и един клип на заснет самолет цистерна, който изпръсква някакви неща из атмосферата. Вие преценета какво е, но като човек, който се е возил над 30 пъти на самолети и повече от 10 европейски летища ви гарантирам, че никой нормален самолет не изхвърля така гориво/вода/пари и т.н.

[video=youtube;sdO8I3p6zJ4]http://www.youtube.com/watch?v=sdO8I3p6zJ4[/video]

Държа този клип да го изгледате да видим какво ще кажете. Изгледайте, вижте моментите в който пръска събстанции, моментите в които спира и т.н.
По този клип аз бих наблегнал на следното:
Кой и защо е летял след този самолет, за да го заснеме? Кой и защо е платил този полет? Кой и защо е платил заснемането?
Това не е да се разходиш по Царя̀ с монтирана камера на предното стъкло на автомобила. И да заснемеш депутат, дето си пие кафето, вместо да е в пленарната зала.
 
От: Кемтрейлс - конспирация или фантасмагории?

Навремето са гледали нагоре, и понеже нищо не са разбирали са си рисували съзвездия, измислили са си богове .. Зевс мята мълнии, Хелиос язди колесница по небето и т.н.

Сега зяпат нагоре и си измислят световни конспирации, Нибиру и т.н.

Невежеството до там води... едните не са били астрономи, другите не са авиоинженери. Но за сметка на това знаят как да направят фалшификации.

Важното е шараните да "вЕрват", и ако може и по някой лев да дадат. Я не се занимавайте с глупости. Мина края на света и освободи ниша за други простотии.
 
От: Кемтрейлс - конспирация или фантасмагории?

Ама и вие си въртите, каквото си знаете. Никой не ви говори за край на света и други подобни. Всичко е бизнес - бизнеса на вашето здраве.

И понеже макс пита ли пита, но не чете какво му се отговаря ще потретя. Технологията да таковат мамата с разпръсквания на теб и природата не е измислена вчера, не е тайна. Има подробни данни от войната във Виетнам, ама понеже ви мързи да прочетете 1000 думи и викате на другите шарани.

Аз не съм чувал до сега някой, да е плащал нещо, за да научи за тази "конспирация".

Та, отговорите, които искаше макс, дано този път ги прочете:

"Agent Orange is the combination of the code names for Herbicide Orange (HO) and Agent LNX, one of the herbicides and defoliants used by the U.S. military as part of its chemical warfare program, Operation Ranch Hand, during the Vietnam War from 1961 to 1971.

A 50:50 mixture of 2,4,5-T and 2,4-D, it was manufactured for the U.S. Department of Defense primarily by Monsanto Corporation and Dow Chemical. The 2,4,5-T used to produce Agent Orange was later discovered to be contaminated with 2,3,7,8-tetrachlorodibenzodioxin (TCDD), an extremely toxic dioxin compound.

During the Vietnam War, between 1962 and 1971, the United States military sprayed nearly 20,000,000 US gallons (76,000,000 l) of material containing chemical herbicides and defoliants mixed with jet fuel in Vietnam, eastern Laos and parts of Cambodia, as part of Operation Ranch Hand.

The program's goal was to defoliate forested and rural land, depriving guerrillas of cover; another goal was to induce forced draft urbanization, destroying the ability of peasants to support themselves in the countryside, and forcing them to flee to the U.S. dominated cities, thus depriving the guerrillas of their rural support and food supply

United States Air Force records show that at least 6,542 spraying missions took place over the course of Operation Ranch Hand.[8] By 1971, 12 percent of the total area of South Vietnam had been sprayed with defoliating chemicals, at an average concentration of 13 times the recommended USDA application rate for domestic use "
 
От: Кемтрейлс - конспирация или фантасмагории?

@redrum - защото във въздуха летят различни видове самолети, на различна височина с различни двигатели. Примерно 747 е с технология от преди 40 години и още масово лети. В по-новите самолети се ползват сравнително нови технологии - двигатели ново поколение, работещи с различна компресия и температура на изгорелите газове. Нещо нормално е да имат разлика.
Е как така от месеци го няма това явление? Ако постоянно летят такива самолети, постоянно небето трябва да е такова. Да, ама не е. Имаше период в който се случваше, а след това престана. Това не може да се обясни с различни технологии. Да не говорим, че самолетите 1000% не бяха пътнически и правеха странни завои, аз лично съм стоял и съм ги гледал миналата година.
 
От: Кемтрейлс - конспирация или фантасмагории?

От кога wikipedia е достоверен източник на информация?
 
От: Кемтрейлс - конспирация или фантасмагории?

Mitrev, щом си в този форум значи си чувал за ключови думички - използвай ги!
 

Горе