Кен лийййййййййй

Сещате ли се кои спечели предният мюзик аидъл

  • Да

    Votes: 22 73.3%
  • Не

    Votes: 8 26.7%

  • Общо гласове
    30
Победителят се избира с смс-и от зрителите
Тук е леко мониполативно с тези смс-и. Но и аз не оспях да се сетя за миналият победител на Мюзик айдъл. Те май не се помнят толкова много за разлика от изцепките на това шоу.:)
 
Май беше дебел или се лъжа? Ама със сигурност не е станал и чеп за зеле от него след шоуто. Тези конкурси се правят май само с една цел: да се вземат кинтите на рекламудателите, а за тези които го следят неотлъчно - мойте съболезнования.:)
 
ооо чак след като гласувах с не се сетих че беше един дебел такъв дето нямаше 18 мисля... май рус беше марин ли как се казваше да го еБ@
 
то верно колко шибани предавания за певци станаха: стар академи, пей с мен, мюзик айдълг + на слави конкурсите.... ебаси кашата
 
Аз пък ше изпея едно пЪрче на Дийп Зоун, Кристина и Светльо - Цел ми
Цел мииии къза уона ноу аджъз уона ноу изи ю ам сърчин фор?
Цел ми куз ай уона ноу изи ми йо съчин фо йо ловин?
:D :D :lol: :lol:
 
ахахахха...Няма такова изпълнение просто...Тя таз булкаа изобщо слушала ли е Марая Кери? :D
 
Да Невена Цонева.
А тази Хасан - нямам думи...
 
тази кенлии (това ще и остане катопрякор) стана по известна от миналогодишния мюзик аидъл .... някави новини някакъв шеф на юнивърсал се заинересувал от нея :)
Днес чу че има едно нейно хаус изпълнение, ако го намерите и сложите в Ютуба, незабравиайте да сложите едно от сайтчетата си за хербал парти пилс. Доста тематично изглежда, а?:) Само така, како напред и наоре към голямата сцена.:eek:
 

Горе