Кликат ли ме?

Бях видял някъде подобна тема но не можах да я намеря, така че ще пусна тази. Вчера имам 9 клика и печалба 0.13$. Днес върви 4 клика 0.03$. Вярно, че съм със съдържание на български но това не беше така преди 3 дена. За около 9 клика се хваштаха около 0.45$. Започвам да се чудя дали някой не ми прави мръсно...
 
От: Кликат ли ме?

ако става дума за рецептите ми се струва че все още не ти излизат много релевантни (съотвестващи на съдържанието реклами) и просто може някои от тях да носят по-малко и от цент. погледни малко за section targeting и adsense в google.
 
От: Кликат ли ме?

всичко си зависи от съдържанието и още повече от посетителите, защото като вляза аз от БГ няма начин да ми покаже реклама за "адвокати в лос анжелис" която да ти даде примерно 10 долара на клик
 
От: Кликат ли ме?

Ами... и това е така, но в един мой друг сайт показва и чужди реклами ...и дефакто от много по-малко посещения се оказва по-ефективен.
Ключовите думи и съдържанието и всико е мешано ...има и бг..има и английски думи..
 
От: Кликат ли ме?

Ако можеш да пишеш (преразказваш) на английски - спирай да пишеш на български! Само си губиш времето. Аз преди време се радвах когато разрешиха да се слага AdSense в страници на български език - казах си „Мога да пиша на български език по-добре (и по-бързо) отколкото на английски - сега ще започна да бълвам текстове и да завалят пари“. Обаче се оказа, че не е така... Рекламния пазар в България все още е на много ниско ниво. Приходите от англоезични сайтове са от 10 до 100 пъти по-големи отколкото тези от български.

Виж какво казва Google по темата.
 
От: Кликат ли ме?

Да сайта в момента се превежда на английски. Системката пък мисля да я преправям... А относно релевантните реклами мисля, че позакърпих с тези таргет секшънс но да видим какъв ще е ефекта.
 
От: Кликат ли ме?

вече има ефект - излизат релевантни реклами. Не знам къде ти е хостинга,но ако имаше Php и mysql сложи си един wordpress и ще останеш доволен.
 
От: Кликат ли ме?

За да не спамя нова тема, ще си пиша в тази. Скоро пуснах още един унит реклами на адсенса (квадрати) след статиите. Сега започвам да се чудя дали те не ми (защото имам и по-горе реклами) дърпат цените на клик надолу(доколкото знам при повечко реклами цената на клик пада). От друга страна усетих, че квадратите наистина се кликат повече (кликовете ми на ден нарастнаха). Дали си струва да махна горните реклами и да оставя само квадратите? Искам да се консултирам с вас преди да почна да си правя експерименти.
 
От: Кликат ли ме?

при мен кликовете ми варират от 9-15 цента (на бг съм)
 
От: Кликат ли ме?

Според мен, ако имаш под 300 посещения на ден, по-добре не се хаби с адсенс.
Случвало ми се от 11 клика да ми дадат $0,03..

Сега ползвам adbrite и клика не пада под $0,04. Adsense става само за гигантски сайтове..
 

Горе