Клубни/кешбек карти

nortrant

Well-Known Member
Здравейте!
Интересува ме всичко свързано с тези карти.
Въпросите са главно три-четири:

Как се убеждава даден бизнес да започне да приема такива карти. Само единствено възможността да привлече част от голямата база от потребители които имат картата?

Някой знае ли какви са комисионните и само по този начин ли се печели от поддръжката на тази услуга?

Технически - най-просто казано как всеки един бизнес начислява отстъпките или кешбекът на клиентите. Трябва ли картата да отговаря на някаква изисквания за да може (почти) всеки един търговски обект без проблем да в вгради (без да се налага да сменя софтуер или да започва да ползва някакъв специален ако до този момент не е ползвал и т.н.).

Вие ползвате ли подобна карта ? Говорим за специални карти за отстъпки, а не опцията кешбек към кредитните карти. Ако не ползвате защо? Аз лично ползвам само в един хранителен магазин и то не много редовно. За 1 г съм събрал 20 лв . Така че основна причина да не ползвам такава карта е малката отстъпка.
 
Не ползвам, защото не ми се разнася с мен. Инсталирах си Phyre и там има опция за запазване на карти и съм запазил на Била и се каня да запазя тази на Еко. Поне телефона не го забравям, но картите няма начин да ги помъкна в портфейла си, за някакви жълти стотинки не ми се разнасят 20 карти с мене и портфейла ми да става хамбургер.
 

Горе