Клуб на онлайн предприемача

Totti

New Member
Здравейте колеги,
Имам предложение за организиране на редовни срещи за онлайн предприемачи. Местата може да са кафета, а защо не и собствен клуб след време. Networking-a е важен компонент на всеки бизнес и срещите лице в лице ще са от полза. Аз лично съм предприемач от 5 години и членувам в групи във фейсбук, които са организирали събирания и са били с много добър ефект.
Пуснах темата в малко преходно време на ограничаване на контактите, но искам да проверя има ли желаещи за такива редовни срещи.

С Уважение
Т.Стефанов
 

Blinky

Owner
Здравей, и добре дошъл. Идеята е супер. Спомням си как форума имаше почти всяка година, но преди време де, срещи. Наистина идеята е добра и ако всичко минава добре в тази сегашна обстановка, съм Ок. Дори може нещо да се помисли това лято тук в София, а аз ще гледам и за Варна нещо също. Добре е да се знаем. ;)
 

Totti

New Member
Благодаря за подкрепата! Смятам, че ще има желаещи да се присъединят и да споделят своя опит. В интернет информация много, но не знаеш кой гледа само да ти продаде или реално да ти помогне. Аз съм от Варна btw.
 

John Galt

Well-Known Member
Да бе, даже до понеделник съм в София (ако организираш бърза среща), ама още не мога да се възстановя от партито в четвъртък... надявам се днес това да се случи най-накрая. :)

 

Totti

New Member
Радвам се, че има интерес. Да се съберем хора за 1 маса и правя резервация;)
 

Горе