Книга за Seo на български!

Нета ми е скапан в момента и ми писна да чакам firefox-a, сега ще направя screenshot през Opera.
http://www.banditko.info/scrsht.PNG
Това е скрийншота, през лисан най-накрая ми зареди и пак така се вижда, явно така трябва да е. Просто ми беше странно защо се вижда само 1/4 от rss иконката ама нейсе.
 
Последно редактирано:
+ едно от мен.:)
Мисля си че имаше такава идея от илиански, но я остави за по нататък.

Това е същата книга, дето я писа с помощта на bgkulinar ...
 
Не ми се създаваше нова тема :)

Добавих 4 книги на Робърт Кийосаки и една написана с Доналд Тръмп в блога ми ТУК

Ако някой има време може да бутне едно +
Благодаря предварително на всички..

- Svejo
Код:
http://svejo.net/home/link_summary/25445

- Dao
Код:
http://dao.bg/story.php?id=12507
 
Книгата може да се коригигира и допълва стига нещата написани там и линковете да си стоят така(коригират грешки и допълване на становища). Всеки допълнил теми и опит можеда си напише под темата сайта и имената.И по възможност да ни уведоми за да качим обновената версия и на нашият сървър.Прекалено сме малки за да се конкурираме.Трябва да си помагаме за да станем достатъчно добри за .com Гугълчета и др.Наистина идеята я подхванах аз, но всеки със повече свободно време може да напише своя книга и да предостави линк с удоволствие ще чета и чужди мисли и опити, то така или иначе цял живот не стига да изпробваш всичко с това SEO. Blinky в момента работя над много важен за мен проект и влагам всички средства за постигането му. И тук рядко успявам да пиша.
 
Последно редактирано:
Здравейте,
и на мене ми хареса много книгата, много неща дето не знаех ги прочетох.
А както каза юзъра преди мене може да я ъпдейтваш и да и слагаш нещо като версии и да пише кога е последния ъпдейт или нещо такова. По форума гледах и още някакви работи дето Blinky беше писал дето ги нямаше там. Можеш да ги допълниш ако той не възразява разбира се. Хубаво е, че някой се сеща да пише такива работи. Поздравления!

поздрави, айбиемчо
 
IBM мерси за топлите думи аз съм основателя на идеята и с Блинки говорихме за това да публикуваме там и негови статии с линкове към оригинала във форума или както той реши. Просто много проекти ми се събраха накуп, ако някой иска да ъпдейтва книгата и да постави постове от форума тук и блинки е съгласен да го прави. Нека си помагаме и дотук от поддръжката, която имам във всяко начинание от съфорумците мога да кажа едно : Преди време си задавах въпроса "Защо си губиш времето да пишеш статии на български, обясняваш разни неща и то за без пари и никаква бъдеща доходност?" И все едно ми беше на ум - искам да помагам на пичовете, имащи същите интереси като мен. Много е кефещо да седна с някой пич, който е наясно с нещата, които ме вълнуват и това че той знае същите трикове и неща за SEO не ме прави по-слаб, а напротив може да излезе някоя много ценна идея докато обясняваш на някого или пишеш статия или правиш експеримент с гугъл. Ако си добър ще измисляш винаги начини да се справяш :)
 
Знаем че имаш добри постижения със сайтовете си, ще се радваме да споделиш малко от тайната на успеха :)
 

Горе