Кое е най-голямото предизвикателство, пред което си изправен в момента при търговията с домейни?

lukutu

New Member
Препродажбата на домейни изглежда лесна, докато не започнеш да се занимаваш с това редовно. Кое е най-голямото предизвикателство пред теб в момента? Намирането на добри домейни, определянето на цената, по-бързата продажба или нещо друго? Нека поговорим за реалните проблеми и решенията им. С какво се затрудняваш най-много в момента?

най-големия проблем са хората... купувачите които в стремежа си да се покажат колко са вещи на тема домейни губят времето на продавачите

Че никой не купува :D
аз през ден купувам ... особенно .BG домейни . Имам над 100 BG домейна , да не говорим колко .com , .uk и други TLD - та имам . Общо са около 500.

Имам доста хубави .bg които искам да разкарам, мога да ти продам няколко.

Препродажбата на домейни изглежда лесна, докато не започнеш да се занимаваш с това редовно. Кое е най-голямото предизвикателство пред теб в момента? Намирането на добри домейни, определянето на цената, по-бързата продажба или нещо друго? Нека поговорим за реалните проблеми и решенията им. С какво се затрудняваш най-много в момента?
Първо дай списъка с домейните който продаваш и след това се оплаквай че не вървят продажбите :cool:

Първо дай списъка с домейните който продаваш и след това се оплаквай че не вървят продажбите :cool:
понякога от скука тук почваме да си говорим с ботски теми :-)

Горе