Кое е най-голямото предизвикателство, пред което си изправен в момента при търговията с домейни?

Това е като - Царевица - Сладка, едра, сочна.
Не съвсем. По-скоро е като - Кола, с 4-врати, 150 коня, на 140 000 км.
Ще си първия, който купува нещо без да му търсиш описание.

Не съм много сигурен за какво спорим тук. Или за спорта. Защото мисля да пасувам. :)
:)

Не съвсем. По-скоро е като - Кола, с 4-врати, 150 коня, на 140 000 км.
Ще си първия, който купува нещо без да му търсиш описание.

Не съм много сигурен за какво спорим тук. Или за спорта. Защото мисля да пасувам. :)
:)

Не спорим, търсим какво се крие зад "правилен" домейн. Щото на мен "едни хора така казват", не ми е достатъчно.

Примера с колата щеше да е верен, ако обявата е подавам ДОМЕЙН, а не продавам домейн.ком

Оттам насетне, всичко може да си провериш сам.. не е нужно някой да ти се плюнчи с неща, които самия той знае, че имат толкова роля за определяне на цената, колкото да кажат, че царевицата е варена и сочна. :D

Радвам се, че мислиш така. :)
Един съвет, дай друг да ти ги купува домейните.

А написаното от мен е на база опит, "един приятел ми каза" може в някой друг пост да си чел. И ако не ти е достатъчно, потърси , порови се, на където и да се завъртиш няма да видиш някой да ти обяви цена без каквито и да е параметри за домейна.

Абе и един авер сам си провери колата и после я плати два пъти. ;)

Радвам се, че мислиш така. :)
Един съвет, дай друг да ти ги купува домейните.
Мерси за съвета. Непоискан и необсонован е, но щом си решил да го даваш, ще го взема.

А написаното от мен е на база опит, "един приятел ми каза" може в някой друг пост да си чел. И ако не ти е достатъчно, потърси , порови се, на където и да се завъртиш няма да видиш някой да ти обяви цена без каквито и да е параметри за домейна.
Само да кажа, че в дългосрочен план повечето успешни инвеститори казват, че печалбата идва не толкова от умението да продаваш, а от умението да купуваш правилните домейни.
Ако това не си го писал ти, явно някой ти ползва профила.

Абе и един авер сам си провери колата и после я плати два пъти. ;)
Посъветвай го да пробва с домейни, там няма да има такъв проблем.

Мерси за съвета. Непоискан и необсонован е, но щом си решил да го даваш, ще го взема.

Ако това не си го писал ти, явно някой ти ползва профила.

Посъветвай го да пробва с домейни, там няма да има такъв проблем.
Тогава игнорирай съвета. ;)

Не съм го писал аз, отговорих на бота с ИИ, то взе че тръгна темата. :)

Проблеми при всяка сделка има, ако гледаш - нямаш. Но ти явно си от късметлиите. :)

1784926583974.png

На статистика - бонбон.. Реално избиване на инвестицията при монтезиране - след няколко живота, а ако се чака преподаване - нема шанс. Чудесен пример за алабаланици...

Виж файлът 36900

На статистика - бонбон.. Реално избиване на инвестицията при монтезиране - след няколко живота, а ако се чака преподаване - нема шанс. Чудесен пример за алабаланици...
Да, както писах, гледа се. Това само луд може да го купи.
Реално статистиките му го правят такъв, вече е пълно безумие да се мисли, че само те са водещи тук. А и честно казано, това не са ли единични случаи?

А това е било същия боклук и преди като сайт:

Ето то нормален пример:

seo-domains-marketplace-.png

Само линковете са ти повече пари, че и от edu домейн. :) Това ще те сложи в изпреварващата лента, още преди да си билндал целия сайт. При нов домейн, ще имаш да изчакаш това време, да не кажа доста, ще го изчакаш. :)

Горе