Кое е най-голямото предизвикателство, пред което си изправен в момента при търговията с домейни?

Как въобще си го представяш това някой да отдели месеци време и труд?

Как въобще си го представяш това някой да отдели месеци време и труд?
Пусни един сайт ти за UK на чисто нов домейн, някой да пусне на този на тема кулинария и да видим какво му дава и какво не на домейна.

Когато някой каже А, трябва да може да каже и Б. Щото само с А си е Алабала.

Тя цялата тема почната от БОТ си е ала бала както и форума последните 5 години

Всъщност, това е твоята истина, а не точно не истина. Дай да не объркваме хората.

Аз също нямам съмнения в написаното, офертата остава отворена. Ще сравним инвестиция в линкове vs. НЕистината.
Да. И работи. Предпочитам да вярвам на това. ;) Явно за всеки работят различни стратегии, просто го приеми.

Истината за едни не е такава за други. Който в каквото иска да вярва. Ходи предизвиквайки някой с твоето свободно време. Ето ти оферта и от мен. ;)

Да. И работи. Предпочитам да вярвам на това. ;) Явно за всеки работят различни стратегии, просто го приеми.

Истината за едни не е такава за други. Който в каквото иска да вярва. Ходи предизвиквайки някой с твоето свободно време. Ето ти оферта и от мен. ;)

Ти предизвикваш, после каше. Алабалата ше го ползвам вече като "липса на свободно време"

Ти предизвикваш, после каше. Алабалата ше го ползвам вече като "липса на свободно време"
Точно да предизвиквам, едва ли? Казах ти какво ще работи и да пробваш. Ползвай го, разрешавам. :)

Точно да предизвиквам, едва ли? Казах ти какво ще работи и да пробваш. Ползвай го, разрешавам. :)
Пусни един сайт ти за UK на чисто нов домейн, някой да пусне на този на тема кулинария и да видим какво му дава и какво не на домейна.

Май общуването ти с ботове, чрез ИИ не ти се отрязвва добре. Позабравяш, че разговор с реален човек шанса да получиш отговор "Прав си, не разбрах какво точно имаш предвид по-рано" е минимален...

Горе