Кои брояч използвате ?

Кои брояч ползвате ?

  • Google Analytics

    Votes: 93 61.2%
  • Statcounter.com

    Votes: 11 7.2%
  • www.tyxo.bg

    Votes: 41 27.0%
  • www.bgcounter.com

    Votes: 3 2.0%
  • www.wstats.org

    Votes: 3 2.0%
  • Яндекс Метрик

    Votes: 1 0.7%

  • Общо гласове
    152
От: Кои брояч използвате ?

Google Analytics, защото дава най-много информация и няма ограничения от към брой посещения или нещо такова. А и е безплатен.
 
От: Кои брояч използвате ?

За мене най-добрият брояч е Piwik, ползвам го от повече от три години и мога да кажа, че постоянно се развива. Той предлага огромен избор от модули, следящи най-разнообразни показатели. За разлика от споменатите по-горе броячи, Piwik е open source. Причината, поради която го избрах беше, че навремето само той даваше статистика в реално време, освен това не товареше страниците така както Google Analytics (причината е, че се инсталира на твоя собствен хостинг). Едва година по-късно, а може би и повече, Google Analytics се сетиха да пуснат статистика в реално време на действията на посетителите.
 
От: От: Кои брояч използвате ?

За мене най-добрият брояч е Piwik....

Абсолютно съгласен с колегата, и аз съм с PiWik и мога да кажа че съм много доволен. Разбира се и той си има минуси, както всяко нещо, поне при мен товареше здраво хоста. Обаче, реших си проблема през cron, направих го да рефрешва през два часа и нещата заспаха. Сега процесорното време е около 60-80 минути и си имам супер подробна статистика.
Колкото до аналитика, това чудо съм го слагал само на един сайт до сега, и мога да твърдя /без доказателства, разбира се/ че гугле зяпа от него и подмята сайта из серпа. Тоест, ако баунс рейта ти е висок, забрави за първа страница ;)
 

Горе