Кой е правилният модел за справяне с COVID-19

САЩ не е релевантно. Здравната им система е геноцидална, а и там е пълно с африканци. Уникална комбинация.
 
защото ми пречи да ходя в парка и да застрашавам близките на всички във форума с безхаберието и конспиративните си глупости.

Стринка ти пострада ли много от това, че днес ходих по задачки до близкия град?
slap.gif

Даже маска не носих, освен в магазините, в които ме подканяха да я сложа.

Човек, ти си еманация на земната глупост. Как може да се вържеш на тая смешна партенка и да поднесеш на тепсия основните си човешки права, които конституцията ти е гарантирала?

Разберете, не ми се ходи в парка и не ми се яде бургер - живея в парка, а бургери по принцип не ям. Искам в живота ми да няма военни, които да ми забраняват всякаква спонтанност и да ме задължават да правя неща, които наистина вредят на здравето ми (маските), както и да ми отнемат комфорта. Искам да избегнем финансовата катастрофа, от която наистина ще умират хора, и то реални, и то точно от мерките срещу измислената или поне хиперболизирана заплаха.
 
Добавям и социолог към списъка на biaaro. Но... това разбира се са 000000.00001% от експертите. Останалия процент от експертите са ExTended Ass, Боко-тиквоко и старшинката-коремен хирург. А, и счетоводителят-здравен министър.

 
ако ти намеря същото инфо в анг сайт по достоверно ли ще ти е ?

Има и видео за да си сигурен

А не, значи правилата за достоверност са други - ако попаднеш на скандална информация, проверяваш дали в CNN я има, и ако я няма, тогава има някакъв шанс да бъде достоверна. Източниците трябва да са независими и да са няколко. Знае се, че масовите медии по сигнал на властелините си се превръщат в театър. Въпросните кадри като нищо могат да са инсценирани. Пък дори и да не са, те ще им придадат такава страшност, че да се чудиш да се кръстиш ли или направо да мреш от страх.

Човек, ти си еманация на земната глупост.

После като изтрият темата пак ще питаш защо. В момента го провокираш тоя и той ЩЕ ти отговори със същия тон със сигурност, защото е трол. Но с такива речи и ти се държиш тролски. Аз лично съм го игнорнал тоя, та дори и biaaro, нищо че е относно коронагрипа сме от един отбор. За да не се превръща темата в детска градина, не бива да се държиш като дете (важи за всички).
 
После като изтрият темата пак ще питаш защо. В момента го провокираш тоя и той ЩЕ ти отговори със същия тон със сигурност, защото е трол. Но с такива речи и ти се държиш тролски. Аз лично съм го игнорнал тоя, та дори и biaaro, нищо че е относно коронагрипа сме от един отбор. За да не се превръща темата в детска градина, не бива да се държиш като дете (важи за всички).
Теб пък толкова много те харесвам (моля да не се придават на казаното пикантни окраски!), че само затова ще се опитам да смекча тона. :)

Истината е, че обичам словесните крошета. Мога да ги поемам, мога и да ги нанасям. Лишавам се от огромно удоволствие, но в случая си прав. Тукашното гестапо дебне и чака повод да тури катинара.
 
Ей, човек, не можеш да си представиш как се сдържам с тоя, само и само да не омажем и тая тема.

Аз лично съм го игнорнал тоя, та дори и biaaro, нищо че е относно коронагрипа сме от един отбор. За да не се превръща темата в детска градина, не бива да се държиш като дете (важи за всички).
 
Ей, човек, не можеш да си представиш как се сдържам с тоя, само и само да не омажем и тая тема.
На теб ти казват, че са те игнорирали, ти му пишеш съобщения...

Петролните пари са опасно нещо, ей! Махай децата и мъжа ти от там докато е време, поне техните мозъци да не идат по пътя на Додо-то като твоя.
 
Ей, деба, ти не излизаш от темата бе, писа преди да съм цъкнал на публикувай. Има и друг живот, не е само темата тук, върви се разходи малко. Оп, недей, вън е опасно, броди вирус.

За пореден път те хващам да се мъчиш с мои реплики да ме нападаш. Това е върха на дъното, да знаеш. Чак толкова бездарен трол, рядко се среща. Измисли си твой реплики и обиди. Мен да нападаш с моите думи, ебати подлото...
#ПълнияСъсЖивот(заради бълхите), ти на мен след колко време ми пишеш да те питам аз? :D Projecting much?

Вече трети пост забравям да ти кажа - прати много и искрени поздрави на дъщеря ти от мен. :) ( ако е навършила 18, иначе изчакай да навърши преди да пращаш каквото и да било)

Прати я като навърши 20-21 в моя град на свободно отглеждане, да я науча на икономическите принципи на търсенето и предлагането. Като те гледам теб ще има нужда.

А за зестрата и там съм го измислил - ще я вържем тематически с кризата и твоето най-мило на света - черното злато. Ще ти дам теглото й в петрол!, но да знаеш, че бюджета ми е към 60кг. макс! и бих предпочел да ти я пращам тази зестра докато петрола е още за без пари сега.

Преди да ми пратиш дъщеря ти, да си изкара от личната лекарка бележка, че няма бълхи.

MdcH2r1.gif
 
Добре, това вече е съвсем друго, постара се. Скорошно оздравяване ти пожелавам ;)
И аз на твоите деца им пожелавам много успехи в живота! Дано не залитнат по дроги, алкохолизъм и хазарт никога! :)
 
Ако не махнеш децата ми от темата, ще вкарам майка ти в нея, което няма да ти хареса никак. Дори и в троленето трябва да има някакви граници глупако. Припомням ти онова, което ти казах за лъва и мишката, върни се и го прочети пак.

Не знам дали ще ме биеш, както ме заплаши, ама с твоята диагноза и като те знам на колко си години, още утре сутринта мога да съм пред вас... и да кажа на вашите какви ги вършиш в интернет ;) Много си лесен...
Какво се разпалил толкова бе, бълхаре, и двамата знаем, че децата ти на 99.99% не са твои. :)

Да не мислиш че ще предложа да взема дъщеря ти за домашен любимец, ако имаше кръвна връзка с теб... Никога! :eek:

П.С. Колкото и да си прост, а ти определено си в топа на категорията, е доста забавно и наивно как предизвикваш съдбата. Ако се пръкне след 5-10 години някое внуче с диагноза, дано оцениш иронията. Karma is a bitch, bitch. :)
 
Не искаш ли да я затворим темата още тази вечер, та утре чакрата да прави трета, или ти свърши петрола рано-рано?
 
Тя темата вече е пътник, направи достатъчно. Обявявам те за победител.

къв победител е тоя асеновградски мангал, ай молим ти се... игнорирай го.. тоо ше изчезне от самосебе си.
 

Горе