Кой е рибока?

От: Кой е рибока?

На попчето главата не се яде :)
 
От: Кой е рибока?

А перфектното мезе за бира - препьржени кости на скумрия или пастърва. Леле как се лее тая бира...
 
От: Кой е рибока?

Това пък за първи път го чувам и ми стана много интересно. В Канада пък правеха мезе от чипс доритос със нарязан отгоре лук, бекон , туршия , салца и настъргано сирене запечено в микровълнова :):):).
 
От: Кой е рибока?

В хАмериката се слагат и 2 соса тип паста... Единия лют, другия по-ядлив от претенциозните. Зверското мезе за бира!
Само че салатката дет е слагахме беше лук, люти чушки (Алапениос или както се казват на български), ситно нарязани домати, копър/магданоз и изстискваме няколко лимона, черен пипер + сол на вкус.

Редим чипс, слагаме малко салата, чипс, салата и така докато не напълним чинията/купата. Мешим ги също и със ситно нарязън изпечен бекон. Слагаме настъргания кашкавал, запичаме и добавяме сосовете (обаче тук е гредата, че не мога да се сетя как се правеха, нито как се казваха...)
 
От: Кой е рибока?

Една риба тревопасна ли е - не ми хвали месото и.
При рибите нещата са наопаки - вкусното месо е на хищниците, месоядите.
 

Горе