Кой не спи?

Пфуу на мен даже не ми се спи но трябва да си легна, че утре имам лекции от 8:30, то в интерес на истината има още време ама вие като не пишите ми става скучно :)
 
Някакъв предмет "Writing for the professions" при един който се казва Gus Worth :)
Не че е голяма работа предмета но аз го виждам като "бонус" предмет за да си вдигна GPA (grade point average) тъй че трябва да се ходи :)

ПП: Сега забелязах часа на форума по коя линия върви? :)
 
Еххх мухлясала ми е темата, толкова ли никой не се похвали с нещо :(

Часа е 04:08 и аз все още не мога да заспя, ако някой знае short way към минаване към спане 3-та фаза освен да си блъскам главата в стената докато не припадна да каже.. До половин час ако никой не е дал умен съвет и мен ме няма да знаете или съм разбил стената и се разправям с комшията или просто си лежа спокойно на пода :) :)
 
Хехе, последния пост е много забавен :)
 
Ехх, защо трябва да се спи :(, за 8 часа колко работа може да се свършиии хехе :)
 
Аз вече спя. Сънувам, че съм влязъл в predpriemach.com и пиша пост в темата "Кой не спи?". Голям майтап ще бъде ако след като се събудя, видя че наистина съм писал в темата
a076.gif
.
 
:) Тогава когато реалността и сънищата се сливат идват на помощ специалистите.:) Това ми дойде - че и на мен ми се случва. Седя спя и по едно време си мисля, че съм станал и вече си приготвям къфе. А всъщност спя и го сънувам.
 
Този виц в ГепиМе ме разби:


Млад, проспериращ бизнесмен, живеещ в суперлуксозна кооперация, с видеоохрана, портиер, двор с високи зидове и камери, заминава в 10 дневна командировка в чужбина:
- Скъпа, тъй като знам, че ти повече от два дена не можеш да устискаш без секс, съм ти купил последния модел сексробот, да си го имаш за всеки случай. Само като му кажеш "РОБО" при мен и той знае какво да прави.
- Скъпи, не говори така, знаеш колко те обичам..
- Абе, аз за всеки случай..
Заминал нашият и три часа след това стопанката решила да пробва РОБО.
- Робо, ела при мен!
Идва Робо, сваля й бурно дрехите и започва едно бясно чукане. Час, два, три - няма спиране. Ами сега, мъжът й забравил да каже, какви са думите за спиране. Довлякла се нашата до прозореца, Робо закачен отзад и чатка като малко магаре. Долу на двора портиерът Пешо:
- Бай Пешо, извикай "Робо, ела при мен" и получаваш шише уиски!
- Готово г-жо, Робо ела при мен! Ооох, аах!
След 10 дни се завръща нашият човек, влиза в двора и заварва следната картина. Всички прозорци и врати зеят, няма никой, само бай Пешо се облегнал на стената със свалени гащи до глезените, натиска гъза към стената, държи в ръцете пушка и гледа озверяло:
- Бай Пешо, кво става тук бе? Къде са съседите, къде е жената?
- Не знам къде е жена ти и съседите, но за всеки случай Робо е някъде тук!!!
 
Blinky в "сраната" на сънищата по добре не се пренасяй, че там е зле :)
Пак те хванах да пишеш бързо :)

Пфууу няма ли някой с който да си вдигнем наздравица, че сам е тъпо да се пие :(
 

Горе