Кой с кого и с какво ще запомни 2009

cecipenev

New Member
Дойде ми идеята да пусна тази тема в която да слагаме мненията си за това тук, във форума кой и с какво сме запомнили и как е променило това нещо в нас самите.

Нека аз да започна.

Takamoto - Коцето, супер добър човек. Много оптимизъм в него, радва на макс и е пълен с идеи.

brad1985 - Жорето е същият. Много коректен, съвсем искренно мога да го нарека поне виртуален приятел. :)

gangster - Не съм имал професионални отношения с него, но по разговорите които сме водили - страхотен човек. Знаещ какво иска и как да го постига, браво приятел!

strana - малко контакт съм имал с него, но за сметка на това, ценен урок ми дава всяко негово мнение. Радвам му се искренно на дългите мнения за които е мислил, преди да ги напише, а не просто така.

Администраторите - естествено, без тях нямаше да имаме тази възможност да пиша дори тази тема. А доброто им държание е страхотно спрямо нас.

bdaa - малкия Апостол, който всички коментираха

Radev - Преди беше лошия чичко, сега е доста по-добър човек, забелязвам го! Евала Радев.

tnetbg - Ванката е човек и половина, имам и професионални задачи с него, така, че смея да твърдя че и там и в живота е човек и половина!

Ако изпускам някой - да ме извини ! С добри чуства, Цветомир!

Вие сте :)
 
От: Кой с кого и с какво ще запомни 2009

Всяка година различни хора внасят по нещо в живота ти, но важното е какво е останало в теб, с какво си се променил, по-напред ли си или по-назад от предходната.

Аз тази година ще я запомня със хилядите свежи идеи, малкото реализирани, положителната промяна в мисленето ми когато става въпрос за бизнес, и естествено този предприемчив форум.

Весели празници.
 
От: Кой с кого и с какво ще запомни 2009

Мерси, мерси! :)

С какво ще запомня 2009? Май няма с какво, година като всяка друга. В началото тръгна куцо, но завърши добре. Да се надяваме, че догодина ще е още по-добре.

Форума тази година поне на мен ми се стори изключително забавен, такива теми имаше падал съм от смях, особено в пазара там всеки ден е весело. :mrgreen:

Поздрави на Цеци за темата и пожелавам на всички успешен бизнес през 2010! :)

PS: И успешно напиване утре вечер! :)
 
От: Кой с кого и с какво ще запомни 2009

Не знам защо, но тая година най-голямо впечатление ми направи Amoun. Влетя във форума и някак си оцеля. Все си го представям пльоснат в едно джакузи като от аватара му. Бълбукат мехурчета, но странното е че джакузито е изключено. Откъде ли идват мехурчетата? Припадналата наблизо мацка подсказва отговора. Приближават хора от Гражданска защита носещи противогази. Един от тях шепне на друг: "Пак е ял боб!".
 
От: Кой с кого и с какво ще запомни 2009

Ужасна и прекрасна година. Започна адски добре, посредата (лятото) всичко беше на макс, но после (късна есен) всичко започна лекичко да се разпада... За мен 2009 година беше най-достоверното доказателство, че човекът и неговият живот не значат нищо пред Господ и природата... И че животът на човек може да се преобърне и промени в рамките на 24 часа. Туйто! Не искам да се повтаря тая година никога вече, не искам!

Аз благодаря на администраторите, че го има тоя форум, и на всички юзъри, щото и без тях нямаше да го има! В момента съм скапан и не помня от кой имам добри впечатления и от кой лоши, ама имам някъв i-trader и аз бях давал точки на някой... Беш ли му майката? Благодарско на всички и т'ва е :)
 
От: Кой с кого и с какво ще запомни 2009

Моята година започна с край на един яко неуспешен опит за успех. Последваха още лоши месеци, докато явно не стигнах до извода, че са нужни коренни промени. Реалните промени започнаха малко след средата на годината. Не знам дали са за добро, но ще разбера в началото на следващата.
А добрите неща, които ми се случиха от началото на годината до сега, бяха засилените ми SEO експерименти, повечето от които успешни. Нямате си представа (поне повечето от вас) какви странни похвати могат да се ползват за оптимизация за търсачките. Без никакво преувеличаване смея да твърдя, че CMS-ът, който разработвам, е с по-силно вътрешно SEO дори от Wordpress (това ми беше еталонът за сайт/блог система с добро SEO). Това си е голямо постижение за мен като се има предвид, че първата му версия беше пълна скръб откъм SEO.

Честита ни стара година, нека се поучим от грешките си и нека имаме повече успехи през новата година.
 
От: Кой с кого и с какво ще запомни 2009

Ще запомня 2009 година с екста мотивацията и екстра труда, които ми показа, че човек може да даде от себе си много повече от това, което мисли че може.

Ще я запомня с това, че света още не е свършил и че сме още тук : )

Ще запомня и лошите страни на мен и на обществото. Но ще мисля за добрите.

Мерси на Цветомир за думите по-горе :)
Ето нещо, което също ще запомня и ще се постарая след още една година да съм променил нещата още много (чичо ли бе цеци.... айде поне батко... :p )

Вместо да дрънкам още глупости, просто искам да мотивирам всички и да им покажа, че да си добър не значи да си слаб, да си учтил не значи, че си лигльо, и че правейки добри неща е добър подход да се обградиш също с добри такива :)

И ако наистина си спуквате гъзовете за личностно и професионално развитие, то тогава няма невъзможни неща

Успех на всички пичове и пички през 2010 година :)
 
От: Кой с кого и с какво ще запомни 2009

Тази година ще я запомня с много бачкане. няколко усшехни проекта и много нови контакти.
Докато всички се оплакват със спад на доходите спрямо миналата година, аз лично бележа ръст с около 30% повече от миналата година!

Искам да пожелая на всички във форума, да сме живи и здрави през следващата 2010г и всичко друго ще си дойде малко, по-малко на мястото!
 
От: Кой с кого и с какво ще запомни 2009

Тази година:
Се дипломирах и в момента карам магистратура
Срещнах любовта на живота си
Трудих се
Съжалявам за тези, които съм обидил и не съм успял да им помогна,
Радвам се за всички, които успях да им помогна и са доволни от мен.
Това е общо взето.
От форума всички си имат своите плюсове.
 
От: Кой с кого и с какво ще запомни 2009

Гадна година за мен, но си отиде вече:)
Много нерви потроших, които не са свързани с интернет.
Повечето сте готини и благодаря, че ви има !
 
Последно редактирано:

Горе