BlackFriday Well-Known Member Рейтинг - 100% 65 0 0 28 Април 2010 #1 Трябва да се добави един сайт в бг дирове от познат за вас списък.(dobavi.hit.bg) Очаквам вашите предложения за цената на лично или на скайп се свържете с мен. Поздрави пс:плащане пейпал Работата е възложена на: nortrant Последно редактирано: 28 Април 2010
Трябва да се добави един сайт в бг дирове от познат за вас списък.(dobavi.hit.bg) Очаквам вашите предложения за цената на лично или на скайп се свържете с мен. Поздрави пс:плащане пейпал Работата е възложена на: nortrant
N nortrant Well-Known Member Рейтинг - 98.9% 87 1 0 28 Април 2010 #2 От: Кой ще добави един сайт? 5лв. ако си съгласен - лс
archangelcho Active Member Рейтинг - 100% 26 0 0 28 Април 2010 #3 От: Кой ще добави един сайт? Доволен ли си от работата на nortrand да го наема и аз ? Пиши на ЛС, моля.
От: Кой ще добави един сайт? Доволен ли си от работата на nortrand да го наема и аз ? Пиши на ЛС, моля.
BlackFriday Well-Known Member Рейтинг - 100% 65 0 0 29 Април 2010 #4 От: Кой ще добави един сайт? abithecat каза: Доволен ли си от работата на nortrand да го наема и аз ? Пиши на ЛС, моля. Увеличете... Препоръчвам колегата,много добре се справи при възложената задача,два сайта ми добави за отрицателно време.
От: Кой ще добави един сайт? abithecat каза: Доволен ли си от работата на nortrand да го наема и аз ? Пиши на ЛС, моля. Увеличете... Препоръчвам колегата,много добре се справи при възложената задача,два сайта ми добави за отрицателно време.