Колеги, коментирайте окупацията на СУ

От: Колеги, коментирайте окупацията на СУ

- Знаем как "работи" КС, но да видим....

Малко в страни - тези дни бяха пуснали на търг Конституционния съд на България в eBay...
 
От: Колеги, коментирайте окупацията на СУ

100% подкрепа за студентите, макар че се съмнявам т.нар. окупация, да има някакъв ефект.

P.S.

Другари по-спокойно с постовете бе, много злоба, много нещо... Тази зима, ще останете на власт не се тревожете!
 
От: От: Колеги, коментирайте окупацията на СУ

100% подкрепа за студентите, макар че се съмнявам т.нар. окупация, да има някакъв ефект.

P.S.

Другари по-спокойно с постовете бе, много злоба, много нещо... Тази зима, ще останете на власт не се тревожете!
Ти срещу кои си - срещу сините или срещу червените комунисти?
 
От: Колеги, коментирайте окупацията на СУ

Бате гледай си там Скат не ме занимавай с глупости моля те :)
Бате, телевизия не гледам, а СКАТ го няма онлайн. Много ме кефи как си си сложил тоя аватар, а на изборите ще гласуваш за турските-комунисти-терористи Касим Взел и Корман Исмаилов + снахата на Пръмов. Хвала на такива антикомунисти, #респект брато!
 
От: Колеги, коментирайте окупацията на СУ

И, какво ще промени негласуването ти за червената мафия, след като ще гласуваш за синята. С кое Кунева е по-добра от Орешарски? С кое Пеевски е по-лош от Борисов? С какво се различават Касим Дал и Местан?


И една много яка статия по темата - Не съществува филм „Морал в политиката”!
 
От: Колеги, коментирайте окупацията на СУ

Баси, чудя се как може да има толкова програмирани хора. Не ти казвам да гласуваш за БСП, казвам ти да бойкотираш системата, защото избор няма. Тия, които сме против безсмислената окупация не сме задължително за БСП, просто не виждаме смисъл в подмяната, която няма да доведе до промяна. Ако не си го схванал това, прочети го 10 пъти, помисли, отиди разходи е и седни на компа да напишеш нещо смислено.
 
От: Колеги, коментирайте окупацията на СУ

Абе ти явно не си разбрал, че единствените, които печелят от илюзорните бойкоти на системата са БКП+ДПС ... То по същата логика не разбираш и защо е създаден тоя реформаторски блок явно. Нали се сещаш, че на мене ми е през това за Касим Дал и онова корумпе Мунева ама няма друг избор батко... Това е последно от мене отивам да се разходя, за да помисля върху нещата.
 
Последно редактирано:
От: Колеги, коментирайте окупацията на СУ

Бойкотът не е както трябва и не е за каквото трябва. Трябва да се промени избирателната система, за да им се резнат крилцата. Обаче реаниматорите не искат да го направят и техните НПО активисти не искат да го направят и като ги пита някой "Абе, кво ще стане след оставката" отговарят - "Ами то, такова". Блокът е направен, щото им се яде от баницата и не могат да влязат поединично. В него има комунисти - това са зелените с наркомана Сандов на чело. Има избор батко, трупа се обществена енергия и накрая се случват разни смислени неща, ама хората трябва да осъзнаят, че не могат да дават доверие на разни куневци, муневци и наркоман исмаиловци и да бутат справедливия обществен гняв в забутани дансуитми-та. Стига вече, 24 години ни правят на маймуни, никакво доверие повече. Ей ти пример:

Вотът за български парламент в Турция счупил всички рекорди по скорост

Ти при тия условия ли искаш избори? Резултатите ще са пак същите с леки реаниматорски нюанси, тогава кво правим?
 
От: Колеги, коментирайте окупацията на СУ

По всичко си личи, че си голям оптимист за бъдещето на България обаче, къде я видя тая обществена енергия не ми е ясно. Нали за да имаш нова избирателна система някой трябва да ти я направи или ти лежиш на пчеличката Мая, че ще измисли нещо. Единствената позитивна енергия е на хората, които са по площадите и в университетите, те за разлика от нас двамата са реалисти и не белнуват за нов ред, Бенито Мусолини и прочие, а искат да изгонят червените лъжци от парламента още днес. Само, че виждам една тенденция, че тука се подмята реаниматорския блок, боко, зелените, а като стане въпрос за партията майчица се минава на тънкия брус. Ама кой ще дойде, ама какво ще се случи на изборите, ама то пак същото ще стане. Е хубаво аз ти казвам искам ОСТАВКА на тия лъжци пък после ще мисля.
 
От: Колеги, коментирайте окупацията на СУ

Как ще изгониш червените, като вкараш Кунева?! Като вкараш богидарда на Тато? Кво значение има дали партията се казва БСП или по друг начин? Никой тук не е тръгнал да защитава БСП. Хората, които протестират не са никакви реалисти. Тия, които ги водят си имат цел, а другите са просто полезни идиоти, които емоционално действат без да мислят. Наизустили са някаква реторика от 89-та и приказват за комунисти и СССР. Проблемите няма да се решат, като БСП не е на власт, БСП не беше на власт до скоро и тогава затънахме в батака с убийства, компромати, подслушвания, мишобирата, паржолкизакучето, тефтерчета, апартаменти, калинки и каквото се сетиш. По-добре ли беше? Каква беше разликата? Ама тогава "десните" НПО-та не вдигаха шум и не организираха протести, нали? Цирк Балкански.
 
От: Колеги, коментирайте окупацията на СУ

Да де пич ама ти не схващаш, че БСП=БКП и комунизма не започва от 89, че хората да наизустят реторики. Аз ти се чудя как можеш да ги пишеш въобще тия неща. Ти явно смяташ, че сегашното БСП е коренно различно от бившето БКП и това са някакви нови хора, които въобще не прилагат машинациите на бащите и дядовците си. Все едно ми говориш за чисто нова партия. Вероятно си гледал един сандък (забравих му името), който разправяше, че бил истински комунист, та даже май беше регистрирал някаква партия БКП :) Точно тия номенклатурчици дето в момента представляват БСП, Коалиция за България и не знам си какво още са си чисто БКП.

И стига с тоя скапан Герб, защото той е управлява 4 години, преди него бе Доган и Станишев, ако си забравил. Стига с тия подслушвания сте пълнили главите на хората, защото точно това е комунистически приом познат у нас, още от времената на ДС те не, че са минали само името е различно ама айде да не те занимавам с мойте реаниматорски идиотщини.

Защо не чувам твоята патриотична позиция относно контрапротеста дето 99 от 100 присъстващи са платени и им го пише с големи букви на лицата. Или сега ще кажеш нещо от сорта на да така е ама тая Кунева и тоя Боко. Хората по площадите били платени или били идиоти, идиоти са тия дето си стоят вкъщи и си мечтаят някой да им направи неква системка та белкем живнат ... Това е последното от мене айде чао!
 
От: Колеги, коментирайте окупацията на СУ

Абе, какво общо има БСП с БКП освен кръвната връзка на членовете?! Идеологически няма общо. БСП е мафиотска партия, като всички други големи партии в България. Аз се чудя дали въобще знаеш какво е комунизъм и за какви неща се борят комунистите. Хората са едни и същи, но не са комунисти.

Скапания ГЕРБ управлява 4 години, но показа, че е като другите. И не знам дали е комунистически номер това с подслушването, май си е демократски, щото ония ден Меркерл се шокира как САЩ я били подслушвали.

Позицията ми за контрапротеста е следната - платени дебили от Атака + платени дебили от БСП. За тях съм сигурен, че са платени, докато тия от протеста са просто малоумни и ги използват.

Не подмяна трябва, а промяна.
 
От: Колеги, коментирайте окупацията на СУ

За комунизъм ти на мене въобще не може да ми говориш, защото аз и моето семейство сме пряко засегнати от идеологическия ти комунизъм преди 89 обаче няма да ти обяснявам как, къде и защо. Ако си въобразяваш, че БКП и БСП нямат нищо общо много се лъжеш. И двете лъжат по един и същ начин само, че тия сега подменят вота, като мамят бабите, че са социалисти, а младите, че са европейци. Вълкът кожата си мени, но нрава не. Е това ти бяга на тебе явно.

5000 старци на нивата и пластмасови медали за първенците, ето това ти е комунистическата идеология дето ми се пънете тука все едно, че съм паднал марс.
 
От: Колеги, коментирайте окупацията на СУ

Айде да не си вадим родовите истории, защото е безмислено. Нищо не си въобразявам, БСП е олигархична мафиотска партия, която няма общо с никакъв комунизъм. А те лъжат не по малко от СДС, ДСБ, ГЕРБ или който и да е друг, които също лъжат младите, че са европейци. А европейците пък и те лъжат като съдрани и са командвани от маоисти, като Барозу. Тъй че, айде да не си говорим и за европейци, да не излезе че целия ЕС се командори от бивши комунисти, широки социалисти, маоисти и ленинисти.

Това за старците не го разбрах.
 
От: Колеги, коментирайте окупацията на СУ

Това за старците е метафора, която описва най-точно комунистическата идеология. Попитай някой как са награждавали комунистите, първенците на социалистическия труд преди 89 и ще разбереш какво ти пиша.

А за тарикатите дето обвиняват студентите, че били гербери и хора на Боко е това клипче от "Господари на ефира" приятно гледане:

[video]http://gospodari.com/?go=video&p=detail&videoId=8892[/video]


P.S.

Redrum оставям те да бистриш избирателната система и да пускаш снимки срещу Радан Кънев. Следвай си хобито и не се ядосвай хубава вечер!
 
От: Колеги, коментирайте окупацията на СУ

Тази вечер половината предаване Господари на ефира беше посветено на опити да се докаже, че главните организатори на студентския протест не били симпатизанти на ГЕРБ. Много пъти се повтори, че видите ли, те "участвали в протести срещу правителството на ГЕРБ" през 2010 и 2012 година. За доказателство показваха протестите срещу АКТА и орязването на парите за наука. Да, ама това не бяха протести срещу правителството на ГЕРБ, а бяха шествия с конкретни граждански искания. Сега точки 1 и 2 от исканията на окупаторите са за сваляне на правителството и нови избори. Има огромна разлика между двата вида протести. Протестите от втория вид винаги смърдят, освен ако не се провеждат в условия на война, хиперинфлация или други крайно екстремни обстоятелства, каквито определено не е имало от началото на годината, когато Бойко изигра театъра с подаването на оставка 2 месеца преди да му изтече мандата, с което ликвидира СДС и останалите малки партии.
 
От: Колеги, коментирайте окупацията на СУ

За доказателство показваха протестите срещу АКТА и орязването на парите за наука. Да, ама това не бяха протести срещу правителството на ГЕРБ, а бяха шествия с конкретни граждански искания.


Да то вероятно скандиранията: Убийци на наука по време на управлението на Герб са се отнасяли за някой друг... Абе ставате смешни, не се ли усещате наистина? Вижте кои сте пратили като контраокупатори бе ваши партийци дето се правят на безпристрасни

Вижте се бе http://gospodari.com/?go=video&p=detail&videoId=8892 Как не ви е малко срам не мога да разбера!
 

Горе