Колко Ви е рекорда за уникални посетители на ден?

V.Andreev

Well-Known Member
Колко Ви е рекорда за уникални посетители на ден?
 

Много добре - поздравявам те за добрия резултат

Да ли имаме колеги които да са постигнали по - големи резултати? Някои с Милион?
 
Дните се мерят в изкарани пари , посетителите дали са 2 милиона или 100 все тая.....важно е сухото.

Абсолютно правилно. Някои изкарват жълти стотинки или дори нищо на 1000 посещения, други - по няколкостотин долара на 1000 посещения. Така че броят на посетителите е без особено значение, по-важно е какви са посетителите и как се монетизират. :)
 
Притеснявате, че гостната ти е малка и няма да побере всички желаещи?
Или, ако са много, няма да успееш да нацелуваш всички ли?
 
Знам за хора от форума, които са постигали с пъти над 120 000 на ден. Е, и какво от това, ще си ги мерим ли? Не е важно количеството, а качеството. Имаш ли фейсбукстраници, може лесно да набиеш и милион дневен трафик.

Много се хвалят с фейсбуктрафик, аз пък мога да се хваля с натурален трафик - на ден съм правил над 10 000 от Гугъл. И пак питам: И какво от това? Колеги, качеството е важно, не количеството.
 
100 000, 250 евpо, но само един път ми се случи да стигна до такова нещо. Впрочем, това е жалка работа. Сто хиляди уникални е нещо колосално, повече от населението на градове като Плевен, Перник, Добрич и тнт, на чийто фон, тази печалба е повече от скромна.
 
Ще направя тема и за това колко сте изкарвали за 1 ден :) няма проблем

За сега само " Странникът " твърди, че познава колеги от форума които "ЛЕСНО" постигнат над милион дневен трафик. Което е УАУ :) може ли да ми пишеш на лично или тук кой са тея хора?
 
Потвърждавам, има такива хора във форума. Ама няма да ги кажа кои са, защото е пълно с безидейни бездарници, които само чакат да копират чужди схеми. Навремето АМУНЯ беше се похвалил, че направил 5000 долара от сайтове за обяви за месец, че и го доказа. На следващия ден имаше 1000 нови сайтове за обяви и нещата почнаха да се размиват :) В момента в който някой обяви, че нещо му върви и се почва едно разследване до девето коляно. Как, защо, къде, как... В крайна сметка се стига до мултиплициране на схемата и постепенното и западане. Така че по-добре да не се огласяват публично такива хора.

Ще направя тема и за това колко сте изкарвали за 1 ден :) няма проблем

За сега само " Странникът " твърди, че познава колеги от форума които "ЛЕСНО" постигнат над милион дневен трафик. Което е УАУ :) може ли да ми пишеш на лично или тук кой са тея хора?
 
:) Изкарваш го трафика от 1 милион на ден уникално ЛЕСНО постижим. Аз от доста години се занимавам с трафик и за сега не съм го достигнал, та личните ми наблюдения показват, че това определено не е лесна задача и трябва доста подготовка и ресурси за да се постигне. Радвам се, че в форума има ВЕЛИКАНИ и ако някои от тях иска да сподели информация, била тя и само на лично за която ще си ПЛАТЯ :) Да пише смело, обичам да се запознавам с ВЕЛИКАНИ :)
 
Лесно, в никакъв случай! Постижимо, да! Ако беше лесно щях да го направя и аз, ама не можах, въпреки че опитах. :)
 
Може и така да е. Аз там някъде се отказах от трафик сайтовете, нещо не ме кефи на някой тиквеник в щатите да му скимне нещо и да ти съсипе всичко дето си бъхтал върху него с години :)

Преди 3-4 години можеше да се случи, вече няма как :)
 
Можеше да закачите и една анкета. И определено не е за офтопика темата. :)

Беше късно и не знаех къде да я сложа - премести я където сметниш за най - добре
 
prIUVXK.png

С блогспот! И нито цент за домейн и хост..! ;):cool:
 

Горе