Колко бих му взел

traiki

Well-Known Member
Строши ми се дисплея на Самсунг С3. Ремонтирах го и за мое учудване ми върнаха стария, неработещ дисплей. Та въпроса ми е - Ако реша да го продам, колко пари бих могъл да му взема? Вие как мислите?
 
От: Колко бих му взел

Искаш да продадеш счупения дисплей ли?
 
От: Колко бих му взел

Първо можеш да се пробваш да го шитнеш в един друг форум свързан с андроид. Цената... ми ако не са паднали в цената за смяна /която и ти си платил/ последно беше 350 лв. за комплекта - Горилата+дигитайзера+ амоледа, можеш да го продадеш смело за 50лв, аз бих се пробвал и със 100лв. първоначално.
Кой би го купил ли? Ами като чета има много ентусиасти, които си ги оправят сами - лепят нови китайски буклуци на мястото на Горила стъклото, ако само то е счупено и като омажат всичко с лепило и/или надерат дигитайзера и/или амоледа и хоп появаваш се ти с невероятната оферта от 100лв. и вече с повече опит могат да опитат пак :wink:
Макар че не казваш колко е счупен и до къде- в дълбочина на слоевете- това е , което мога да ти подскажа. Дано да съм ти бил полезен :wink:
 
От: Колко бих му взел

Едва ли някой би купил счупен дисплей. Но ако го продадеш за части трябва да го дадеш почти без пари.
 
От: Колко бих му взел

Мила родна картинка. Само да питам ако вие сте купувачите. :cry:

И ти като типичен българин не разбра за какво става дума и пишеш...ПРОДАВАМ СЧУПЕН ДИСПЛЕЙ за части или каквото искат да го ползват.

pa_lta Мерси. Дадох 250 за ремонта, не знам какво са му сменявали..
 

Горе