Колко важно за вас е образованието?

Ако някой от тук си е купувал диплома така, няма да е зле да поразкаже малко. (ако иска де) В смисъл... самият факт, че може да си купиш такава диплома, не я ли обезценява? :roll:
И все пак ако се окаже пълноценна диплома, аз съм зарибен. :)

Между другото аз май ще се записвам за афилиейт програмата им, така че някой ако има акаунт да се обади да се запиша през него. :D
 
разглдаи за отзиви в гугъл. афилиеит програмата я има от 2006 а те са от доста по тдавна в бизнеса работя през афф геитуеи които гарантира тракинга и плащането. Ако имаш желание деистваи


http://affiliatetracking.com/instantdegrees/a/enter

бате куул няма да се сърди защото ми е приятелче и не се занимава стези :)
 
Има специалности където не може без дипломи -лекари , инженери и др.
Но има и такива като търговия или онлайн търговия където може
Но каквото и да прави или работи човек общо взето трябва да отговаря на определени изисквания - ако не диплома , лиценз ще му искат или някаква друга хартийка .
Образованието е важно защото аз лично мисля че най добрите в дадена област едва ли са тези които са си платили за хартийката.
 
Еми които е гледал първи сезон на реалити шоуто стежанти на бате Доналд Тръмп тоя дето спечели беше без образование и ги сложи в малкото си джобче онези от харвард и др., демек това доказа че да си добър предприемач няма значение една хартия.
 
Образованието е важно от гледна точка на това - Да ти отвори очите за определен начин на мислене и действие при дадени обстоятелства.Идеята е, че като отидеш да учиш някъде те ти дават гледна точка по определен въпрос(специалност) и ето тук идва проблема - огромна част от учащите изобщо не се научават да мислят просто карат като коне с капаци. Та по темата - ако човек е разчупил капаците и може да мисли съзидателно - Образованието е невероятен плюс.Ако обаче нещата не стоят по този начин - дали има или няма завършено образование е без значение за човека, в която и да е област.
 
Абе според мен става обратното дават ти общи знания а ти после ако имаш късмет се специализираш чрез практиката. Под късмет имам предвид да попаднеш на място където да те научат
 
arsenal каза:
Еми които е гледал първи сезон на реалити шоуто стежанти на бате Доналд Тръмп тоя дето спечели беше без образование и ги сложи в малкото си джобче онези от харвард и др., демек това доказа че да си добър предприемач няма значение една хартия.

Тук аресенал е прав. в бг особенно давам 1000лв и си взимам дипломата независимо колко знам и колко незнам... така че важно е какво можеш..
 

Горе