Колко да искам според вас за реклама ?

tihomir_wwf

Member
Здравейте,

получих запитване колко искам за реклама на моя сайт: AspNetSource.com
, мисля да пиша че зависи от големината на рекламата, на кои страници ще бъде, etc. Обаче сайта ми не е много популярен (да не кажа хич :)) за това се чудя какви пари да искам в крайна сметка пък и е хубаво да им пиша някаква ориентировъчна сума


Благодаря Ви Предварително за Всички Отговори
 
От: Колко да искам според вас за реклама ?

Еми, бате....много зависи, наистина. От много фактора се определя това, дали ще е голям банер, текст линк, какъв pr, колко уникални, какъв трафик идва (от къде), къде ще го плеснеш, за какво време....и т.н.

Ако ни дадеш малко повече характеристики с които не сме запознати, може и да се приближиме повече до справедливата и за двете страни сума, но си мисля че няма да е голямо числото, все пак зависи за какво му е на пича ад спейса - за трафик или за pr....;)
 
От: Колко да искам според вас за реклама ?

Ами то и аз не получих характеристики, просто запитване дали планувам да слагам реклами на сайта ми, в крайна сметка им писах че много зависи от рекламата, която искат, да ми пратят детайли пък ще пресметна цената :)

Сега ако се замисля май е хубаво да сложа някои надпис на сайта от рода на Place for your Advertisement :)
 
От: От: Колко да искам според вас за реклама ?

Сега ако се замисля май е хубаво да сложа някои надпис на сайта от рода на Place for your Advertisement :)
Да, няма да е лошо, ако така мислиш да печелиш от него. Ако сложиш и фиксирани цени, за да те контактват само сериозни рекламудатели, ще е още по-добре. Примерно: Your Ad Here for XX/month. ;)

Аз говорех за характеристиките на твоя сайт - все пак от там идва и стойността на самия ад спейс. Иначе Ivo_ е прав - тази цена, която те прави щастлив че си получил за мястото ще е добре и за теб и за другия, който рекламира на сайта ти. Но да е в рамките на реалното. ;)
 

Горе