Колко дена още?

От: Колко дена още?

Бившият премиер Бойко Борисов е отчел пред властите влог от 14 484 лв., които били от заплати.
Те сичките прасета излизат чисти от кочинката
 
От: Колко дена още?

Министър-председателя не е в течение какво се случва :shock:
На това мога да кажа едно голямо ЗАЕБИ!!!
Попитан за оценка на поведението на председателя на партия "Атака" от последните дни, особено по повод днешното му влизане в Народното събрание със запасан пистолет, Орешарски заяви, че не е в течение какво се случва у нас в последните два дни. Не мога да отговоря пряко на въпроса, а в по-общ план - хубаво би било всички да имаме европейско поведение, обобщи той.

Линк
 
От: Колко дена още?

Адолф:
- Аматьоооооооор!!!

1010896_479543732123313_1504932231_n.jpg
 
От: Колко дена още?

Сидеров: Затвор за блокиране на път...

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров смята, че по време на протестите върху стотици хиляди български граждани в столицата и страната се оказва агресия и терор.
На пресконференция Сидеров заяви, че от „Атака” ще настояват за законодателни промени в Наказателния кодекс, според които блокирането на пътни и железопътни артерии да се третира като много тежко престъпление и наказанието да е поне над 3 години лишаване от свобода.

http://dnes.dir.bg/news/volen-siderov-rosen-plevneliev-energiyna-mafia-izbori-2013-14316113?nt=4
 
От: Колко дена още?

Значи той трябва да влезне в затвора заради барикадите дето беше направил!
:lol:
 
От: Колко дена още?

Някой още остана ли оптимист да си мисли, че това правителство може реално да направи нещо?

Освен да произвежда гафове по 2-3 на ден май нищо друго не прави.


Днес преди обяд излязоха данните за май месец за бюджета и бюджета си е ОК за момента. После оне се изцепиха, че ще вземат заемче къде 1-2 милиарда - ама с неясни мотиви. Нещо като "Пеевски е добър, видях го очите му". :lol: :lol: :lol:

После след обяд Орешака назначил 2-ма зам министри у правосъдието. Ама единия никой не го е питал иска ли или не преди това - разбрал от Нета че е такъв. Та ги отсвирил - де, щото явно умно момче.

А втория зам. министър у правосъдието бил инженер, работел в некви дето правят мотокари. После учил у школата на МВР-то и хоп готов за зам. министър на правосъдието.


Тея просто чупят тъпомера.


Да не забравяме, че имат спусната заповед от горе да лъжат и да мажат без да се замислят. Та от Европата вече за втори път ги излавят, че не са съвсем коректни в изказванията си - абе направо си лъжат.


Дори в най-кошмарните сънища не знам някой да е очаквал такива гафове за толкова кратко време.



На тъпомера и нагломера трябва да му слагат нови скали.


И това без да броим оня дето не си взема редовно хапчетата.
 
От: Колко дена още?

Като стана дума за тъпомер, няма значение даден бюджет на какво положение е в средата на периода, за който е съставен. Все едно аз ако взимам заплата на първо число, на 15-то все още съм на много плюс, но към 25-то като дойде време за плащане на повечето сметки може да увехне фиска. С държавния бюджет е същото. До края на годината има заложени определени разходи, както и приходи. Ако разходите надминат очакванията бюджетът ще е на минус. Това са елементарни неща, които не е нужно да е финансист, за да ги знае човек. А данните излязоха още преди няколко дена и бяха цитирани в друга тема от форума, но тогава не намерих сили да обяснявам какво значат на ентусиазираните от "разминаването". Те си мислят, че като никой не им противоречи са прави, а всъщност не е така.

А Сидеров може да е луд, но в този случай е прав. Недопустимо е да се блокира критична за функционирането на държавата инфраструктура като железопътни линии и основни пътни артерии. И тук не става въпрос за многохилядни протестиращи. Вчера по-малко от сто души бяха блокирали много натоварен и важен път. Ако на всеки му се разминават такива неща накрая наистина ще се стабилизира явлението "професионален протестиращ" и срещу определена сума всеки богат идиот ще може да постави държавата на колене. Има само един демократичен начин за упражняване на власт от страна на народа и това е гласуването на избори. Прекаляването с протести няма как да доведе до нещо друго, освен до нов 9-ти септември. Надявам се знаете, че комунистите навремето са били малцинство и не са имали подкрепата на повечето хора. Просто са дошли на власт със сила. В демокрация ли ви се живее или в тоталитаризъм? Защото ако малцинство от протестиращи постигне обезсилване на резултатите от законни избори, проведени само преди няколко седмици, това вече ще е всичко друго, но не и демократично. Мисля че и на слепите е ясно колко големи са разликите между количеството протестиращи през февруари и сега.
 
От: Колко дена още?

Данните за бюджета излязоха в същия ден когато направиха изказванията си - демек вчера.

Но за момента няма такива данни. Т.е. няма планира разходи за 1-2 милиарда лева - освен, ако не смятат да ги направят и не ни казват. Социалните мерки, които гласуваха до момента са за 50-100 милиона.

И второ няма данни, че приходите ще намаляват на този етап, за да го твърдиш със сигурност.
 
От: Колко дена още?

Така си оправда бъдеща дупка от 2 милиарда. Така се купува политическа стабилност още няколко месеца, така политически си купува сигурност, като осигури дадени соц. мерки в краткосорочен план.

Сега говоря като финансист щото и Ореха е финансист - във финансите всичко е точно и то в числата. Той разполга със сериозни отчети - тук така няма как да каже имагинерните 1-2 милиарда. Всичко е точно или 1 или 2 или посредата. Това си говори само къв страх всяват в хората.

А иначе бюджета на Дянков излиза на + и то това в изборна година колко западни прав. можете ми кажете с такъв бюджет в криза и в пол. избори?!

Ореха му е ясно, че са го сложили там да маже и краде. Как 2012 казаха, че в бюджет 2013 има резерви от 1 милиард от несъбираемост, а сега излиза дупка от 1-2 милилиарда, която е няма абсолютно никъде?!

Тези така ще ни затрият, че ще се чудим от де ще ни дойде - такава прозрачност и морал има в това правилтесто, че .......
 
От: Колко дена още?

Дянков със сигурност излезна на + както и голяма част от върхушката на ГРОБ - кой с по 6 апартамента кой с какво докачаи

Гледам само картофа го закинал с има нема 15 бона

Блеки тия работи дето ги говориш за мажоритарност се опитай и да ги проумееш и ще разбереш че ако това се случи БГ ще приключи много бързо.
 
От: Колко дена още?

Манта, някой ми наля малко акъл в частност скритите опасностни на изцяло мажоритарност не е добре и с бърз прочит на историята на пишам национализма на Хитлер, стил малкото Адолфче Болен Ага.

Тогава какво предлагаш, каза че си доста напред с политика предполагам и системите ти са ясни?!

Смесен тип предполагам, ще ми споменеш но какво.

Този модел просто не е добър гласуваш за хикс партия и идват Y мутрафони и такива дето никой не ги знае. Искам да гласувам за познати и доказали се лице толкова ли е трудно? Не съм компетентен в изборното право, затова очаквам някой който е по начетен да каже + и -, но смесен тип ала германия ми се стръва ок. То май всичко дето имам по-голям озбор освен партия ми се струва по-добре. Искам яснота, прозрачност и достойноство и широко дебатиране - нали тези с това дойдоха и вече забравих колко гафа ей на вчера със зам. мин. пак бе показателно, това с милиардите го коментирах по горе ............

Директен избор на депутати, както писах по-горе довежда да огромна вътрешно партийна конкуренция и избиране на най-най добрите ..... не че като ги изберем пак няма си работят за техните хора .......
Тази политическа криза, яко ще ни съсипе ако не се вземат бързи мерки!
 
Последно редактирано:
От: Колко дена още?

Въпросът за бюджета е друга бира.

Ставаше въпрос за друго. Аз и преди съм го писал.

За тоталната липса на координация м/у министрите. В момента не е ясно кой управлява и какви са му целите в управлението. Там е проблема.


Само прочетете случая с тоя дето го назначили без да го питат.

На министърката и бутнали 3-4 CV-та от някоя партийна централа (не се уточнява коя). Тя била впечатлена от този човек. Да така е - човекът има впечатляваща биография за поста в министерството на правосъдието. До тук ОК.

Ама никой не се сетил да му звънне и да го пита - аджеба иска ли или не. Просто го назначили щото от някоя партия му бутнали CV-то на министърката.


А вижте и другия зам. министър. Инженер - после карал малко в школата на МВР нещо свързано с охрана и после стигнал до шеф на охраната на съдебната власт в Пловдив. И сега хоп зам. министър в експертно правителство в правосъдието. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:


Същия случай като оня зам. министър в МВР-то дето го махнаха. Наше момче - шеф на БСП-то у Шумен. С нулев опит в МВР-то. Ама го слагат там - щото е силно наше момче.


Тези министри кво да правят - да си гледат работата или да дундуркат подчинените си - щото специално тези двамата са тотални лаици в областта си. Айде единия си замина.


Партиите натискат да се назначават техни хора и спускат някви идеи и съвети на министрите. Орешарски почти няма думата. Министрите някои са активни, щото явно от партиите ги юркат. Други министри са тотално демотивирани и правят елементарни грешки. А трети са доста пасивни, щото каква реформа да правиш като не знаеш утре дали ще си на власт или не и не знаеш дали партийната централа ще те подкрепи или не. Дори и някои от министрите да имат добри идеи - ако някоя от партиите каже "НЕ" и нещата са до там.


Та в общия случай се носим по течението без ясна цел и посока. От Европа взеха да ни размахват пръст.
 
От: Колко дена още?

Борисов: Всички ще платим, подведени от лъжите на Станишев

Статия във Босвор тв
И под статията коментарите на хората:


Ей Борисов що ривеш като п.... бе, абе Борисов бегай да копаш у Банкя и викай Цветанов затворника да играете карти у вас. Друго няма кво да прайш. Борисов нидей рива, ставаш за смях нали смел като мутра, нагъл като Цветанов и пидал като Кокинов. Аре сега сядай на столчета и чакай да ти вържат електрическите кабели. Пидал.

Бойко Медотиев Борисонв мутренска курва проста не се обаждай.Ще твоето малумно управление на българоубийеците от герб струеше само магистрали.Е съжалявам аз асфалт не ям.Управлението на герб не се погрижи за пенсиите на възрастните хора и за майките които не могат да имат деца.Станахме по зле благодарение на този урод на снимката които осигуряваше само свой хора за другите въобще не му пикаше

Борисов много си прост...сега на мене като ми дадат 1000лв заплата или 500лв. пенсия за какво са ми твоите европейски проекти и магистрали? Довечера отивам на контрапротеста на пилоните пред НДК. Там е истинската СПОЛУКА ЗА БЪЛГАРИЯ там е предстоящия истински живот, ако не вярваш виж побелелите ми коси...

Пак тоя Станишев крив...

Бойко , времето ти отлетя с Авиоотряд 28

Борисов реве за неща,които само предполага че ще се случат.Ами трябва да каже нещо,нали се прави на политик и си вярва че е такъв.Но аз питам:ще си получат ли депутатите от ГЕРБ заплатите за цял месец отсъствие от парламента.Според българския кодекс на труда ,те се самоуволниха .Според мен,ако имат доблест,заплатите им трябва да отидат във фонд за подпомагане на бедните студенти,защото им вдигнаха таксите.

В тази държава ако той не е най големия комунист,тогава кой е,в ГЕРБ са събрани най големите калпави комунисти,благодарение на комунистическото си минало си направиха партия,точно копие на БКП.

А, га яде кифтетата не рива! Нали, шопе! Тогава бяхме мат'риал и ядяхме резерва!

Тоя некадърник няма ли срам че се показва по медийте и говори глупости,жена му го изгонила на времето,сега един цял народ трябва да го търпим.

По времето на тая мутра се краднеше като за световно та ми тръгнал акъл да дава! Та нали те видяхме бе комунистическа мутро колко си загрижен за народа и ти си един от тях хората вече съзряха че вашето е театър само играете пред хората !Мотото ви е //Не е важно народа да е добре а аз //Пионки такива!

Тоя какво се изхожда на всеки три дена? Нали е обиден и не влиза в парламента, не може ли и да се обиди и на хората и да не ги залива с простащината си. Видяхме го колко ги разбира нещата.

и все пак до тази краина бедност хората да немогат да посрешнат неща от 1 ва нуида храна лекарства ток вода нали Борисов управляваше близо 4 години и кво направи за нас магистрали и какво казваше като ги направим бизнеса ще тругне днес е 4 ти трябва да отриват Тракия и какво от това ?

Ганьо иска да присвоява евра!:))))))

Бе добре се беше скрил в дупката си Тиквата. За какво му трябваше да се покаже, че да изръси поредната глупост като тази, за еврофондовете? Народът умира от глад, а той с тангенти, хипотенузи и всякакви геометрични термини ни занимава. Да си стои там у централата на ГЕРБ и да реве, че протестите затихват, въпреки акушираното от полегналите му медии остатъчно въздействие.
 
От: Колко дена още?

Голяма част са платени - виреят из повечето медии където има коментари.

Iма и такива, които си го мразят безплатно. :lol: :lol: :lol: :lol:


Е това е по-интересно ;)

https://bivol.bg/peevski-facebook.html
 
От: Колко дена още?

ГЕРБ договоря с БСП и ДПС завръщането си в парламента
 
От: Колко дена още?

Не е истина какви боклуци се регистрират, само за да издигнат в култ орешака!
Вие сте жалки и болни мозъци!
Е, ходете алана да ви духа!
Бахти сганта :cry:
 
От: Колко дена още?

Плащат им.

В момента изданията им са разкрити и там и да правят пропаганда никой не я гледа и никой не им вярва.

Затова наливат пари в хора, които да пишат коментари във форуми, ФБ и под статии.

Тези пари после трябва да се върнат отнякъде. Чрез крадене от държавния бюджет.


При това са приели стратегията за масовост - като не могат да изкарват качествени мнения, заливат масово с псувни и помия, така че да не се чуят и видят качествените мнения.
 

Горе