Колко дена още?

От: Колко дена още?

Е и къде е проблема?

В смисъл то ясно е, още не сме дорасли за това ниво. Докато има големи рекламодатели си пръскат парите за неефекитвност ще има и специализирани в това рекламни агенции :) Търсене и предлагане.
Гледам няколко сайта с бизнес ориентираност в БГ си имат директни реклами, а не са сайтове от ранга на инвестора.

Това и казах лека по лека се осъзнават нещата и се гони ефективност. Виж колко системи излезнаха на големите медиии стила ала адсенсе но за за медията. Конкуренцията не става от раз но се случва.

Сега съм се захванала с БГ прокети икономически,финансов инвестиоционен сайт на БГ - правя го що? Щото виждам няма толкова голяма конкуренция, яко пълнеж а кинтите са добри проекта е лонг терм като гоня премиум сегмента - можеш само да проучиш какво е там.

Това и казвам, че идват нови играчи, гони се ефективност от кампаниите, а това че има едни големи медии които си поделят пая, това е така но до едно време е :)

В момента развиваме този пазар и от неефектвнивен бъзро ще стане ефективен и на теб ти е пределно ясно това, което ти говоря.

А и спокойно може ги цакаме - ако се обединим можещите в предприемача и да дадем алтернативна система рекламно борсова част. Най-малко може се направи система за взаимопомощ взиамно се рекламираме фор фрее и така се развиват малките и средни сайтове.

Всичко става с инциативност, умения, креативност и акъл - до няколко години ще видиш, че съм прав :), но и на теб ти е ясно иначе що си в този бизнес.

А що е малко талаш в БГ, ами просто алернативната инвестиция на запад дава повече кинти, но пък и развитието на нашия онлайн пазар ще води до повече привлекателност.
 
От: Колко дена още?

Доколкото знам Пеевски не е шеф на ДАНС, или визираш други?

Това ли е глътката въздух за бизнеса?
Бих разделил въпроса на две: Предложението за назначение ли е глътката, или оттегляне на предложението?
Запозна ли се с това, какво са обсъждали снощи ИБ на БСП? И спешните им законодателни мерки за младежката безработица?
Който назначи работник до 29 год възраст, ще получава нужните пенсионни и здравни осигуровки, дължими от назначаването.
Това бе направено преди повече от десет години, с тази разлика, че бе за всички безработни. А не само за младежи. Оказа се неработещо. Някои хора назначиха, но доста бързо се отказаха. Такива мерки могат да имат някакъв ефект, когато главните условия за бизнес развитие са налице. Когато бизнес климата е нормален. А у нас не знам дали въобще има бизнес климат...

БСП винаги е градяла платформата си на принципа на даване. Даване на нещо, което принадлежи на друг. Никога пред тях не е стоял на дневен ред принципа за създаване, респ. произвеждане.
Преди 55 години екпроприираха частната собстевност. Последните години експроприираха държавната собственост. Секуро му се вика на това по нашенски.
Кога партизанин е произвеждал?
 
От: Колко дена още?

Доколкото знам Пеевски не е шеф на ДАНС

ЕБАВАШ ли се?
не знаеш ли достъп до каква информация е имал?

направо незнам как главите ви раждат такива простотии
 
От: Колко дена още?

пеевски може да не е шеф на данс, но каквото му е трябвало от данс го взел вече...
 
От: Колко дена още?

Сидеров с палка в НС: Има терористи всяка вечер

"Атака" ще прави граждански арести и вечерни блокади на Орлов мост, Волен иска обяснение от БНТ

Само заради ПсихичноВолен трябва тази коалиция трябва си ходи - този вече се самозабрави, вече всички с различно мнение са терористи и той ще раздава провосъдие. Това не беше ли обратното на демокрация?!
Долен ако може и Зиг-Хайл Волен най-добре ще му е?!

Честно ви казвам Долен ми е по-долен от Гея, а до вчера Гея беше №1 ........

П.С. Сега разбрах що ходи с палки - пристрастие към нещо голямо от зад.
 
От: Колко дена още?

Сидеров оглави шествие, заплашва да хвърля камъни по телевизии

"Атака" блокира Орлов мост, ще въвежда ред в държавата

Искам само да вметна няколко туита от последните 10 мин:

Far-right nationalist Volen Siderov raided national TV @BNT_1 in #Bulgaria trying to force them to stop reporting #дансwithme protests.


“@vasil_bogdanov: Следващото ниво в играта е Волен да се метне на Авиоотряд 28 и да нахлуе в кабинета на Барозу.

@BNT_1 Няма ли да излъчвате какво става в момента пред БНТ?! #ignorevolen #ДАНСwithme


Какво трябва да направи г-н Сидеров за да му бъде отнет имунитета и да му бъде потърсена отговорност? #ДАНСwithme да убие някой ли?

ИДИОТЪТ #Сидеров в момента е в сградата на @BNT_1 и е в среща с УС. Освен това, щял да прави "граждански арести"... WTF?! #ДАНСwithme

A common theme of ruling coalition in #Bulgaria against #дансwithme protests - few hundred rich people got paid 10€ to protest for nothing.

#ДАНСwithme не мога да намеря логично обяснение за това, което се случва. скоро нещата ще станат монго грозни скоро:( http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2013...kira_orlov_most_shte_vuvejda_red_v_durjavata/

И така, официално е време #ДАНСwithme да се превърне в #ДАНСwithbombs http://fb.me/19OM5KwJZ

Не знам, но нещата отиват не зле и не ми харесват ама изобщо!!!

Питам се само едно толкова ли много са му платили или просто това е неговото лице и се затвърждава поговорката човек се изпитва само с власт. А при Долена е когато компелксар вземе власт и потоп ............

P.S. Я си представете с тази тройна коалция какво ще сътворят за 1 месец напред, ами 1 година?!? Като виждаме какво минало оставиха за няколко седмици ..........

Единственото логично решение е ако искат да запазят рейтинга си БСП/ДПС тотално се разграничат от Долена и да работят за промени и нови избори - дори и най-съвршените мерки да приемат поведението на долена ще ги съсипе.

Абе кога сте виждали политик от запада да ходи с мутри охрана и да има палка със себе си и да се прави на жандарм - говоря в бяла демократична страна и да не бъде свален!?!?!? Давам Джони на този, който ми даде такъв пример........
 
От: Колко дена още?

Явно е че гея и бея са го пратили на улицата с цел създаване на безредици.
Сидеров посочи, че протестът е срещу вандалщината на Орлов мост и че ще са на мястото всяка вечер, за да налагат закона, тъй като полицията не си върши работата
Познайте в какво искат да превърнат мирния протест и след това да искарат робокопите и всичко да приключи.

1016098_10201443920247013_2047548774_n.jpg
 
От: Колко дена още?

Време е за Плана МаршAll! :twisted:
 
От: Колко дена още?

Цитат на деня: Протестират заможните, защото ще им вдигнем данъците

Добър коментар на Влади Сиркаров:

Свидетели сме на историческа класова борба :) Богатите се вдигнаха! Алчните капиталистически чеда не искаме да не се преразпределят дебелите заплатки :) ... Колко сме долни а? ... На всичкото отгоре взимаме пари за всеки ден на протестите :) Естествено, нали трябва да максимизираме благосъстоянието си ;) ... БСП очевадно искат да влязат в рекордите на Гинес за най-много безумни изказвания за единица време ... Е, със сигурност успяха ... Така, че може вече да се успокоят :)

Та си говорим за бизнеси :)
 
От: Колко дена още?

Сидеров този път дойде с пистолет в парламента

Вчера с палка, днес с пистолет, утре с автомат а до края на седмицата с танк!!!

И чак тогава, че ще може да раздва правосъдие и ще изземе освен законодателната, а и изпълнителната власт остава му само съдебната но въпрос на време е - Зиг-Хайл Долен Ага!

Малкото Адолфче кой ще го прибере най-накрая - тъпите политици дето са на власт не осъзнават ли покрай него колко негативи им се пишат. Говорите ми за демокрация и добри норми, етики, морали и т.н как Ореха е самото олицетоврение на това .........
 
От: Колко дена още?

Ебахти държавата - най-жалкото правителство до сега!!!
 
От: Колко дена още?

Ебахти държавата - най-жалкото правителство до сега!!!
Що ли си мисля, че не сме ги видяли в пълният им лайнян смрадлив блясък?
 
От: Колко дена още?

Ясно е че Кратуната ще прави всичко за да дестабилизира държавата за да има избори и да се надява да има мнозиство.
Незнам защо тези дето го подкрепрят искат да се върне-един неграмотен човек начело на държавата,той да решава съдбите на хората.
И срещу тези медии в кавички, които манипулират общесственото мнение и които ги интересува само личната печалба,а именно БТВ,НОВА ТВ, БНТ трябва да се протестира.
 
От: Колко дена още?

Ясно е че Кратуната ще прави всичко за да дестабилизира държавата за да има избори и да се надява да има мнозиство.
Незнам защо тези дето го подкрепрят искат да се върне-един неграмотен човек начело на държавата,той да решава съдбите на хората.
И срещу тези медии в кавички, които манипулират общесственото мнение и които ги интересува само личната печалба,а именно БТВ,НОВА ТВ, БНТ трябва да се протестира.

Точно. В момента ББ се крие в миша дупка, и чака моментът на изборите за да се върне на бял кон в парламента, все едно хората могат да забравят всички злини, които направи за България.
Никога няма да се забравят грандиозните февруарски протести, които го пометоха от парламента, а той си изми ръцете с Трайков и Дянков, въпреки, че и те не бяха без вина, все пак последният докара българите до мизерия.
На всеки е известно, че и трите споменати от теб медии манипулират трезвата преценка на хората, особено първата, т.нар. Босфор ТВ. Медия, която на новинарският си сайт изкривява заглавията така, че може да ти стане за какво става дума.
Надявам се тези, които в момента протестират да осъзнаят, че ББ не е спасението за България, нито разни Костовци, Куневци, и други, които не успяха да влязат в парламента, и в момента са гладни за кокала като добермани.
 
От: Колко дена още?

Що ли си мисля, че не сме ги видяли в пълният им лайнян смрадлив блясък?

Най-лаиняното и,корумпирано и неграмотно правителство,го видяхме в историята на България, и това беше правителството на ГЕРБ.
Министри които си пишеха сами по 50 000 хиляди бонуси,и обясняваха на народа че трябва да се стягат коланите.
Нагли мутри и боклуци!
 
От: Колко дена още?

Най-лаиняното и,корумпирано и неграмотно правителство,го видяхме в историята на България, и това беше правителството на ГЕРБ.
Министри които си пишеха сами по 50 000 хиляди бонуси,и обясняваха на народа че трябва да се стягат коланите.
Нагли мутри и боклуци!

Дам, а ти си предоволен от новите(стари) нали така боби98?
 
От: Колко дена още?

Най-лаиняното и,корумпирано и неграмотно правителство,го видяхме в историята на България, и това беше правителството на ГЕРБ.
Министри които си пишеха сами по 50 000 хиляди бонуси,и обясняваха на народа че трябва да се стягат коланите.
Нагли мутри и боклуци!

Сериозно, аз лично не искам да ме управлява човек с една прочетена книга през живота си, който до преди прехода се е изявявал като пълна мутра, охрана на Тато, и чиито хобита са ритане на топка и рязане на лентички.
Такъв човек не е за политиката, а и да не говорим, че крачето му не трябва да стъпва там при положение, че народа го помете. В една по-развита държава, подобен политически субект, който народа е изритал от парламента с грандиозен бунт, то този човек едва ли някога ще се качи отново на политическата сцена, да не говорим, че ББ с цялата си наглост се кандидатира отново за кокала на властта още на предсрочните избори, породени от неговата оставка.
Това е демагогия, и никой повече няма да го търпи, надявам се още веднъж българите също да са си направили равносметка когато това правителство бъде свалено, защото то ще бъде, за кой ще се гласува.
 
От: Колко дена още?

Сериозно, аз лично не искам да ме управлява човек с една прочетена книга през живота си, който до преди прехода се е изявявал като пълна мутра, охрана на Тато, и чиито хобита са ритане на топка и рязане на лентички.
Такъв човек не е за политиката, а и да не говорим, че крачето му не трябва да стъпва там при положение, че народа го помете. В една по-развита държава, подобен политически субект, който народа е изритал от парламента с грандиозен бунт, то този човек едва ли някога ще се качи отново на политическата сцена, да не говорим, че ББ с цялата си наглост се кандидатира отново за кокала на властта още на предсрочните избори, породени от неговата оставка.
Това е демагогия, и никой повече няма да го търпи, надявам се още веднъж българите също да са си направили равносметка когато това правителство бъде свалено, защото то ще бъде, за кой ще се гласува.

Не знам друго, но със сигурност народа си е направил много добре сметката за кои НЯМА да гласува и това са БСП, ДПС и Атака!!!
 
От: Колко дена още?

Не знам друго, но със сигурност народа си е направил много добре сметката за кои НЯМА да гласува и това са БСП, ДПС и Атака!!!

Добре, тези е ясно, че не ги иска никой повече, но пък ГЕРБ не трябва ли също да е в списъка?
Как може да се нарече евентуална победа на ГЕРБ на следващите (предсрочни) парламентарни избори, като се има в предвид, че народа ги свали от власт с бунт, запалили се хора, палатки и други подобни демонстрации на народна любов?
Демагогия? Политическа врътка? Връщане на бял кон? Как?
 
От: Колко дена още?

Добре, тези е ясно, че не ги иска никой повече, но пък ГЕРБ не трябва ли също да е в списъка?
Как може да се нарече евентуална победа на ГЕРБ на следващите (предсрочни) парламентарни избори, като се има в предвид, че народа ги свали от власт с бунт, запалили се хора, палатки и други подобни демонстрации на народна любов?
Демагогия? Политическа врътка? Връщане на бял кон? Как?

Първо ще се налжи да ти припомня, че въпреки всичко ГЕРБ СПЕЧЕЛИ изборите макар, че не управлява, това май-отговаря на въпроса ти за врътката и белия кон. След това ще ти кажа, че с оглед твърдите електорати на безмозъчните избиратели на БСП+ДПС, само обединения вот на народа би могъл да ги остави извън властта на евентуални предсрочни избори. Хайде сега си помисли какви са вариантите.
 

Горе