Колко от вас си ощетоводяват доходите?

От: Колко от вас си ощетоводяват доходите?

Дам :)

Иначе съм съгласен с NIKS за - "Не съм толкова беден за да плащам данъци", но за такива правни легални вратички ти трябва и акъл(добър счетводител) и да си имаш компания и да си прави добри печалбички :)
 
От: Колко от вас си ощетоводяват доходите?

Данаци има от както има общество, държава като такава. Така и трябва да бъде :)

Всичко около нас няма да е същото, ако не си плащаме данъците ... няма да има 240 депутата :) , полиция , армия , съд, затвори , мисля дори и улици нямаше да има ... някъде към първобидния строй ... е там сме без данъците. Е да , на никой не му се плащат, но докато всели един от нас диша в тая държава и "киха" парички. Тя създава условията, така е прието да бъде. Има "бели" държави в които данъците са много високи, но и превилегиите за обществото са много повече. А и така хората са по сигурни ,че всичко около тях е направено с общите парици. А тук "данъци не плащам - карам БМВ-то" , келеш съм чупя коша и пейката в парка щото са обществени (не са купени с на майкати и татко ти данъците) ... ;) нашата логика е антилогика, великата приказка "ще бачкам колко да не заспа, щот ми плащат колко да не умрем" ... как някой да ти даде повече без да работиш повече ? "Мразим работодателите" :) - те печелят от разликата между релната цена и това което заплащат на работниците ... в тва число мразим и себе си :)

Ще се декларирам целио :))))
 
От: Колко от вас си ощетоводяват доходите?

Що бе аз съм именно за да се плащат данъците иначе тези придобивки нямаше да ги имаме. Но нали знаете как стоят нещата, кои плащат и кои не. По малко от 10% от населението държи 90% от капиталите. Тези, които държат капиталите по правни начини си ги защитава. Масата си плаща като поп, а и винаги е било е и ще е така. Поне в нашата мила татковина тази адмистрация, като я нарежат на половина и изкоренят тъпата и мудна останала част от администрация, ще сме супер - че и данъците могат намалят :p
 
От: Колко от вас си ощетоводяват доходите?

Така е ... парите са в "големите", взимайте пример от Лукойл :)

2 години не са внесли корпоративен данък ... т'ва е на всички съфорумници данъците , като го умножиш по 100000 :(
 
От: Колко от вас си ощетоводяват доходите?

Е много ясно на загуба работят завалиите, живи да ги оплачеш :D :D :D :D :D
 

Горе