Колко плащате на мобилните оператори?

При А1 нещата стоят по следния начин. Може да избереш между 2 предплатени плана и 2 месечни плана на договор.

Да разгледаме как става това с предплатените карти първо

Купуваш най евтината карта и после активираш чрез СМС един от плановете на "Оферти при презареждане" и те са :
Оферта А1
Оферта HIT

Оферта А1

Ако ползваш до ~ 15 GB месечно
Зареждаш 10 лв с 400 минути. Активацията ти струва 9лв и 1 лв ти остава резерв. Ако не ти стигне, зареждаш още веднъж 10лв за допълнителни 15 GB + 400 минути.

* Тук е на 20 дена бонуса, така че за 2 календарни месеца зареждаш 3 пъти

Виж файлът 34615

Оферта HIT

Ако ползваш до 30 GB
15 лв зареждане
30 GB на пълна скорост + 1000 минути,
реална такса 11 лв и остават 4лв кредит

Ако ти трябват над 30 GB
зареждаш два пъти и имаш 60 GB на пълна скорост + 2000 мин за 30лв и 8лв ти остават кредит

Виж файлът 34616

Абонаменти планове Unlimited data + минути - без телевизия и други допълнителни глупости

Smart Unlimited (12 м.) - 36.99лв

неограничен интернет но след 3 GB скоростта пада на 10 Mbps
36.99 лв/месец и 21.7GB в роуминг

Виж файлът 34618

Unlimited M (24 м.) ~ 40.57 лв

Неограничен интернет с пълна скорост
40.57 лв месец средно (с договор 24 месеца) и с 35 GB в ЕС.

*Трябва да я спреш или преподпишеш преди края на договора понеже става 55.99 на месец 🤯

Виж файлът 34617
при оферта HIT си за 30 дни на 5G - 35 ГБ , ако искаш още GB си купуваш , зареждането е 20 лв

на предплатена карта винаги ако свършиш трафика може да си купиш и цените са много ниски
Аз доскоро бях на предплатена на Виваком. 10ГБ + 800 национални минути за 15 лв. Уловката е, че първо бяха за месец, после 25 дена, после намалиха на 21 дена. Хубавото беше, че всичко се натрупваше, а преди нямаше такива екстри. Пусках си 100 лв. и забравям за половин година :D

Сега ме излъгаха да мина на сметка за офертата, която сте посочили по-горе, но за 22 лв. на месец :)

Агитката на предплатените карти печели. Аз в спорове няма да влизам, но 26лв за безлимитни минути и мегабайте ме устройва. За видеоразговорите на 20Mbit/s ще ви кажа че НЯМА проблем.

нищо не разбираш от маркетинг и реклама..... 90% от клиентите искат поне при първоначалния разговор видео връзка.... освен това има доста хора живеещи в различни части на света и не комуникират по телефон, а по мобилни приложения.
При положение, че ти си девелопер и искаш 50% капаро за създаване на някаква уеб система познай колко хора ще ти преведат 5000 лв капаро без дори да са те виждали
Какво роптаеш срещу колегата? Много хора предпочитат живия контакт. 50% капаро е нормална практика.

Какво роптаеш срещу колегата? Много хора предпочитат живия контакт. 50% капаро е нормална практика.
на 10К нормална практика е 50% са си 5К , но да ги пратиш на някой който не познаваш как мислиш , че ще се случи дори без да си го виждал ?

То нормална практика в такива случаи да се ползва и старлинк, ако нямаш добра интернет връзка, а не да разчиташ на мобилен интернет, но това са други теми на разговор.

на 10К нормална практика е 50% са си 5К , но да ги пратиш на някой който не познаваш как мислиш , че ще се случи дори без да си го виждал ?
@MegaKaloyan тези камъни са в мойта градина :) защото аз ти дадох такава оферта, но след това ти даже и не отговори. Трябва да си държиш на думата! Вече съм те сложил в групата на журналистите (хора които само питат).
Screenshot(4).png

@MegaKaloyan тези камъни са в мойта градина :) защото аз ти дадох такава оферта, но след това ти даже и не отговори. Трябва да си държиш на думата! Вече съм те сложил в групата на журналистите (хора които само питат).
Виж файлът 34621
аз седнах и си го започнах сам да си го правя....... 10К няма как да дам за подобна разработка. Имам работа още за около 20 дни

Горе