Конкурс за: Конкурс за дизайн

newbalance

New Member
Рейтинг - 0%
0   0   0
Здравейте,
Обмислям да пусна конкурс за дизайн на етикет и тъй като скоро не съм виждал активни конкурси бих искал да проверя дали в момента има достатъчно активни дизайнери тук, които биха участвали?

при съществуването на Ai кой нормален човек търси вече дизайнери на етикети? Ai освен дизайн ще ти даде файловете в каквото поискаш CorelDraw, Adobe Illustrator , Fhotoshop или каквото се сетиш.

Последно редактирано:
Няма да можеш, ще ти трябват 10 поста и не помня колко месеца да е стар акаунта.
Освен ако нямаш друг.

Няма да можеш, ще ти трябват 10 поста и не помня колко месеца да е стар акаунта.
Освен ако нямаш друг.
Очевидно вече съм успял да пусна тема. Пускал съм много други конкурси тук през годините и съм получавал добри предложения.

И двамата сте ТОП тролове, ама найсе...измикяри без грам талант... Язък за възможността, която ви предоставя форумОТ, да си покажете ТОПКИТЕ :) Ама било то пинг-понг.. било пясъчници 😆😆😆

Отнася се за вечните кибици Мегатроян и ултраХЕРО, абсолютните ексибиционисти 😆

А можете да се РАЗКАРАТЕ и двамата измиКЯРИ и да дадете път на младите ТАЛАНТИ... Ама Нейсе, пикате в гащи, дрискате, ама кокала явно няма да дадете ахахахха 🤣🤣🤣

contra@ и ТИ ексибиционисте Ниеден, ела да изкажеш мнение по тоз Важен Казус айхахахах 😆😇

И двамата сте ТОП тролове, ама найсе...измикяри без грам талант... Язък за възможността, която ви предоставя форумОТ, да си покажете ТОПКИТЕ :) Ама било то пинг-понг.. било пясъчници 😆😆😆

Отнася се за вечните кибици Мегатроян и ултраХЕРО, абсолютните ексибиционисти 😆
абе що ли не идеш да се застреляш някъде педерунгел

Явно вече няма ограничения
Явно няма смисъл и от конкурси вече, нямам думи!
Пият две рикии и влизат у форума да се ратоварят:)шото са се насъбрали много г...а

Аз съм навит, дори и без условието за задължително плащане или там каквото беше. Ще е интересен тест.

Горе