Очевидно вече съм успял да пусна тема. Пускал съм много други конкурси тук през годините и съм получавал добри предложения.Няма да можеш, ще ти трябват 10 поста и не помня колко месеца да е стар акаунта.
Освен ако нямаш друг.
абе що ли не идеш да се застреляш някъде педерунгелИ двамата сте ТОП тролове, ама найсе...измикяри без грам талант... Язък за възможността, която ви предоставя форумОТ, да си покажете ТОПКИТЕАма било то пинг-понг.. било пясъчници
Отнася се за вечните кибици Мегатроян и ултраХЕРО, абсолютните ексибиционисти![]()
Раздвоен съм по въпроса.contra@ и ТИ ексибиционисте Ниеден, ела да изкажеш мнение по тоз Важен Казус айхахахах![]()
ти ако си поискал на ИИ корица за книга , но не си му задал правилните искания така ще е. Поискай му корица за книга със следните параметри.... Тестова снимка в png - транспарант , като ти хареса снимката на корицата , тогава му поискай същата снимка във Фирфарбен - резделена по цветове в CorelDraw формат и ще видиш за какво качество става дума. Научи се как се работи с ИИ.Верно няма конкурси, брат. Има AI, но май не стават за всичко. Аз съм написал книга и исках да си направя корица - става, но ми я дава с малка резолюция и като се отпеата не е много ОК.
Зависи кой ИИ, брат. Пробвал съм безплатните варианти на chatgpt, gemini и grok, но дават картинки в малки резолюции, а за печат се изискта повече. Може би има ИИ с платени версии и по-добри опции.ти ако си поискал на ИИ корица за книга , но не си му задал правилните искания така ще е. Поискай му корица за книга със следните параметри.... Тестова снимка в png - транспарант , като ти хареса снимката на корицата , тогава му поискай същата снимка във Фирфарбен - резделена по цветове в CorelDraw формат и ще видиш за какво качество става дума. Научи се как се работи с ИИ.
всеки мислещ с главния си мозък в днешно време ползва платен акаунт в ИИ. 4 кутии цигари е едномесечен акаунт. Както казах ако искаш качество си плати за да получиш.Зависи кой ИИ, брат. Пробвал съм безплатните варианти на chatgpt, gemini и grok, но дават картинки в малки резолюции, а за печат се изискта повече. Може би има ИИ с платени версии и по-добри опции.
Не ми трябват съвети от бавноразвиващи се, брат. GPT е най-скапания софтуер за промити мозъци като теб.
страшен тъпунгер сиНе ми трябват съвети от бавноразвиващи се, брат. GPT е най-скапания софтуер за промити мозъци като теб.
Точно GPT е най-скапания чат, който пробутва политическите глупости и ви промива най-много мозъците - вече си обяснявам поне защо сте такива, брат.страшен тъпунгер си