Конкурс за: Конкурс за лого/дизайн

Колега и малко дете ще забележи, че съм използвал готови елементи, така, че няма да коментирам това с излъгани колеги, да плащат за безплатни неща и тем подобни, като ги разбъркам по-малко готови ли ще станат.
Идеята ми тук беше да представя някаква картина, долу коктейлите, отстрани палма, чайки слънце, но си личи, че всичко съм направил набързо и е недовършено (опипвам почвата просто - демек ориентирам се за предпочитанията на клиента), не напразно съм написал "примерна визуализация" и написах "просто надпис" за да не реши някой, че това е лого и почне да рови из нета, както се случва често напоследък, явно вече трябва да давам по-подробни обяснения.

Менюто не съм си играл да му правя дизайн, просто съм сложил примерен, защото реших, че ще бъде написано с цветни тебешири примерно и пак то е просто визуализация, така се получава една обща представа и идват и още идеи.

Що се отнася по въпроса за готовите елементи, естествено, че ще са такива, вие представяте ли си за този бюджет да ви направят илюстрации оригинални при това на целия бус, ако знаете някой кажете да хода да си изрисувам колата.

За изрязването изгубих най-много време да, защото това е темплейт, който съм си подготвил и визуализацията на друг дизайн може да стане с два клика, защото визуализацията е важна.
Обяснявам нарочно като на малки деца, да няма още недоразумения.

Дай повече да не си губим времето с глупости, нямам нищо напротив коментарите, но линковете ме вбесяват, почвам да имам параноя, затова вече обещавам да поствам линк за всеки елемент който използвам в този форум.
Аз им се чудя на доста хора които обявяват конкурси за какво си дават парите? За обработка на фотошоп или за изработване на собствено лого.
 

Горе