Конкурс за: Конкурс за лого на блог

Не се ли наака от толкова пръцкане? Измами някой за 50 лв, ще те вкарат в черния списък, получаваш бан и ти се осъществява мечтата...
 
Да, малко. Правилния въпрос е на колко бири съм, не на колко години. А сега сериозно. Би следвало при конкурсите да има опция поръчителя да го направи скрит, както е във фриленсъра опцията sealed. Иначе става яко копиране и притопляне на идеи което е крайно неприятно и ми убива желанието да влагам труд и време и не е добре нито за поръчителя нито за извършителя. Също толкова неприятно е да няма в един форум функционалност да си изтриеш сам профила и собствените мнения.
Единствената опция във форума конкурса да е скрит е който иска да си праща предложенията на мейл, но в много случай клиента предпочита открит конкурс, защото се получава доразвиване на дадена идея или просто по-добро визуализиране, клиента го интересува в повечето случай крайния резултат.
В чуждите конкурси също става мазало, така, че това не е нещо необичайно, участвайки в открит конкурс трябва да си готов да представиш, най-добрата идея и най-доброто визуализиране, а и на практика да си направиш реклама, така, че аз не виждам нещо чак толкова фрапиращо.

Следващия път просто предложи на клиента да пращаш на мейл и проблема е решен.

С "ПРЪЦКАНЕ" според мен нищо не печелиш;)
 
Нямате никакъв проблем. Просто си добавяйте предложенията в последният момент ;) Да кажем час преди да свърши конкурса. Така никой не може да взаймства от идеята ви. А цъкащите лайкове (и организатора в т.ч.) един ден напълно им стига, да си дерзаят на воля :)
 

Горе