darkenergy_
Active Member
Уважаеми колеги, този пилотен проект се нуждае от оригинално, авторско лого. Въз основа на него ще бъде разработен дизайн. Бюджетът за направата на графичния символ е 100 лв.
Описание на проекта:
Изработка, управление и развитие на дигитални проекти (включително осигуряване на сървърно оборудване, техническа поддръжка, обновяване и доработка на уеб приложения)
Копирайтинг услуги и творчески текстове на няколко езика. (Тази услуга ще е много силно застъпена - за графики ще се използват произведения на художници)
Езикови преводи от/на български, английски и немски.
Популяризиране на фирмени събития- онлайн и офлайн.
Уебсайтът ще предлага и членство, и партньорства на фирмено ниво.
Изисквания за логото:
Векторен формат
По възможност варианти за чаши и тениски.
Няколко цветови схеми (задължително да има черно-бяла)
Хоризонтална и вертикална версия
Как да изглежда?
Привърженик съм на минималистичния дизайн, но имате пълна свобода да се развихрите и да дадете най-доброто от себе си.
Високотехнологично, в WebSelo и към момента членуват онлайн и офлайн бизнеси.
Как си го представям?
Нали е уеб село?
Представям си някакви наредени къщички, блокове и прочие (може да има и сателитни чинии :д) . Всички те може да са изписани с молив: http://www.hercampus.com/sites/default/files/2012/12/10/pen_1.jpg , самият молив би могъл да присъства като част от логото, защото така или иначе творческото писане, копирайтинг и езиковите преводи са сред водещите клиентски услуги. Добра идея е някъде да присъства и името на уебсайта, може о-то в логото да е в стилизирана планета, или пък не...
Може би пък къщичките и тези неща да са някакси разположени върху молива, а надписът да е под тях..
Най-важното е:
логото да изглежда изчистено и да дава пълна яснота за дейността, с която се занимаваме
да се използва сериозен шрифт (може би технически), а не някой изчанчен - в крайна сметка не сме кетъринг фирма или сватбена агенция.
Можете да експериментирате до безкрай - това, което видяхте отгоре са просто мои хрумвания от последната минута.
Срок: до 15.02.2015 г.
П.С. Ако не ми допадне никое предложение, имам право да удължа конкурса с още 3 дни.
Желая успех на всички
Описание на проекта:
Изработка, управление и развитие на дигитални проекти (включително осигуряване на сървърно оборудване, техническа поддръжка, обновяване и доработка на уеб приложения)
Копирайтинг услуги и творчески текстове на няколко езика. (Тази услуга ще е много силно застъпена - за графики ще се използват произведения на художници)
Езикови преводи от/на български, английски и немски.
Популяризиране на фирмени събития- онлайн и офлайн.
Уебсайтът ще предлага и членство, и партньорства на фирмено ниво.
Изисквания за логото:
Векторен формат
По възможност варианти за чаши и тениски.
Няколко цветови схеми (задължително да има черно-бяла)
Хоризонтална и вертикална версия
Как да изглежда?
Привърженик съм на минималистичния дизайн, но имате пълна свобода да се развихрите и да дадете най-доброто от себе си.
Високотехнологично, в WebSelo и към момента членуват онлайн и офлайн бизнеси.
Как си го представям?
Нали е уеб село?

Най-важното е:
логото да изглежда изчистено и да дава пълна яснота за дейността, с която се занимаваме
да се използва сериозен шрифт (може би технически), а не някой изчанчен - в крайна сметка не сме кетъринг фирма или сватбена агенция.
Можете да експериментирате до безкрай - това, което видяхте отгоре са просто мои хрумвания от последната минута.
Срок: до 15.02.2015 г.
П.С. Ако не ми допадне никое предложение, имам право да удължа конкурса с още 3 дни.
Желая успех на всички