Конкурс за лого

От: Конкурс за лого

Здравейте, извинявайте, че чак сега пиша, но ми беше много натоварено през последните дни. Както казах в началото, ние не бързаме с логото и затова няма крайна дата. Не съм дал изработката на рекламната агенция, защото преди това пуснах темата тук и би било некоректно да я спра преди да се уверя със сигурност, че от тук няма да се получи.
Втория вариант на NovaPS ми харесва най-много, но ако е статична. Въртяща танцьорка би се получила добре само ако е 3D. В първия пост ясно написах, че за 3D цената няма да бъде 50 лева и не знам защо спекулирате с това. За съжаление никой все още не ми е предложил цена за 3D.
Другите нередности при предложението на NovaPS са:
1. Златния цвят трябва да е малко по-наситен и по-реален. Също така мисля, че ако е с една идея по-тъмен ще е по-добре. Най-важното е златния цвят да изглежда така, сякаш гледаме истинско злато.
2. Шрифта, големината и релефа на надписа MISS DANCE OF THE WORLD са перфектни. Само тези нюанси в черния цвят са неподходящи.
3. Същото се отнася и за кръглата част на която е стъпала танцьорката или по-точно там, където е оцветено в черно. Може би, ако се замени с диаманти ще е по-добре. Проблема е че ако там се сложат диаманти трябва да се добавят и малко на друго място (например в името, както направи Buymore), но само ако не се губи ефекта с релефа, който е в момента. То се е получило много добре.
На Buymore статуетката не изглежда златна, а просто оцветена в златисто. Иначе много добре е схванал идеята.
Всеки елемент в тази статуетка трябва да внушава лукс. Основната задача на това лого е да убеди танцьорките да кандидатстват за участие в конкурса. Те искат да бъдат център на внимание и да станат известни. Ние трябва да им внушим че можем да ги направим такива. Пиша ви това за да разберете правилно предназначението на тази статуетка.
Имам възможност да влизам често в този сайт, но нямам възможност да отговарям веднага щом е зададен въпрос. Предварително се извинявам за това и се надявам да ме разберете.
Ако искате да има краен срок мога да добавя такъв. Например 10ти април? Надявам се, че ви устройва.
Наистина благодаря на Buymore и NovaPS, че се постараха и се надявам да продължите.
 
От: Конкурс за лого

За да изглежда всичко бляскаво и луксозно трябва подходящ фон ето пример, всичко това няма да изглежда така на бял фон:

Blingblingexample.jpg


Предполагам, че нещо такова е желанието ви и танцьорката горе долу в същия стил.
 
От: Конкурс за лого

За мен най-добрия вариант на статуетката ви е нещо такова, ако искате всичко да е идеално и луксозно, но този вариант със сигурност няма да е 50 лв.

neytiri_gold.jpg
 
От: Конкурс за лого

За мен най-добрия вариант на статуетката ви е нещо такова, ако искате всичко да е идеално и луксозно, но този вариант със сигурност няма да е 50 лв.

neytiri_gold.jpg

Абсолютно си прав. Това не бях го виждал досега и определено е точно това което искаме.
Ако увелича заплащането на 100 лева, би ли се съгласил да направиш нещо подобно?
 
От: Конкурс за лого

Абсолютно си прав. Това не бях го виждал досега и определено е точно това което искаме.
Ако увелича заплащането на 100 лева, би ли се съгласил да направиш нещо подобно?

За 3D модел, работата е за около 10 часа (разбира се, зависи от качеството), сложи 30лв. на час и ще имаш цена някаква. По-добре за 3Dто пробвай в 3DBG, сигурно ще има някой учащ се, който ще я направи и за по-малко :)
 
От: Конкурс за лого

Да колегата dreambench е прав, работата е доста и бюджета трябва да е няколко пъти над посочения, аз просто ви посочих най-добрия вариант според мен, аз лично не се наемам, защото няма опит в 3Д.
Но темата е отворена, може някой от колегите да се навие да свърши работата и за по-малка сума.
Аз за сегашния бюджет мога да предложа нещо такова :

Blingblingexample2.jpg


Съществува и вариант евентуално за ефекти и стилове върху реална снимка на танцьорка които ще наподобят 3D примерно това:

2015_03_22_185409.jpg


Това е от мен, успех!
 
Последно редактирано:
От: Конкурс за лого

Здравейте, искам и тук най-сърдечно да благодаря за прекрасната работа свършена от Dreambench . През последния месец работихме заедно по 3D вариант на танцьорката и това е резултата от неговата работа: https://dl.dropboxusercontent.com/u/18757952/statuetka.mp4
Аз лично съм страшно доволен и благодаря на собствениците на този сайт.
Естествено цената е много по-висока, но според мен си заслужава всяка стотинка.
Препоръчвам vihre.com на всеки, който има нужда от подобни услуги!
 
От: Конкурс за лого

Много добре даже. Направо да махат оня загубен паметник пред НДК и да сложат това на негово място. Не знам на какво ще е символ, ама е секси, така че има ли значение :)
 
От: Конкурс за лого

Страхотна е! И наистина е много секси. Това ще става ли реална статуетка или ще я ползвате само онлайн. Много ми е интересно колко пари би струвала да се направи такава статуетка от злато. Иначе е просто уникална. Гледах я вече няколко пъти. Истинска красота.
Поздравления за Dreambench. :)
 
От: Конкурс за лого

Ще стане реална статуетка, но след доста време. Все още не знам колко ще струва.
Много благодаря за комплиментите. Наистина резултата е много по-добър от колкото очаквах в началото. Определено Dreambench си разбира от работата.
 
От: Конкурс за лого

Екстра е. А кой спечели "Конкурса за лого".

Здравейте, търсим някой, който да направи малка промяна по нашето старо лого и да изпише името на проекта по оригинален начин.
Става въпрос за конкурс за танци "MISS DANCE OF THE WORLD".
Едната задача е относно статуетката за победителката, която е и логото на проекта. На прикачената снимка статуетката е със стойка от злато (на която пише MISS DANCE OF THE WORLD), а върху статуетката е прикрепено кълбо с континентите, изобразени от кристали. Ние искаме това кълбо да изчезне и да остане само танцьорката, която също трябва да е "златна". Логото е правено отдавна и не мога да намеря отделна снимка на танцьорката. Ако може да се направи така, че танцьорката да се върти много бавно (т.е. снимка в gif формат или видео) ще е още по-добре, но не е задължително условие. Като стойката трябва да си стои статична.
Другата задача е името MISS DANCE OF THE WORLD да се изпише по оригинален начин, който да внушава лукс и слава. MISS DANCE може да бъде с по-големи букви, а OF THE WORLD да бъде под него с по-малки букви. Задължително трябва да има (R) в надписа.
Моля, ако може да има една снимка в която логото и името са заедно, и две в които са по отделно.
В сравнение с другите конкурси за лога, мисля, че нашия е много по-елементарен и затова предлагам 50 лева за този, който го направи най-добре. Тези 50 лева не включват въртящата танцьорка. Ако някой я направи ще очакваме той да обяви цена за своя труд и ние ще преценим дали си струва.
Надявам се, че всичко е ясно, но ще отговоря на всички, ако има въпроси.
Успех!
.Виж файлът 11817Виж файлът 11818
 

Горе