Конкурс за фирмено лого - награда: 100 лв.

От: Конкурс за фирмено лого - награда: 100 лв.

amiscus_bio(ab)_1.jpgamiscus_bio_2.jpgamiscus_bio_3.jpg

ЕДИТ: Искренно се извинявам, малко съм объркал текста с едно добавено 's'. Явно някак ми се е набило в главата и по инерция съм го написал. При избор, лесно ще го променя :)
 
От: Конкурс за фирмено лого - награда: 100 лв.

Благодаря много за предложенията! Всички са се постарали, нивото е наистина високо! Ще пиша в рамките на 3 дена с победител и отсега съжалявам, че той трябва да е само един.
 
От: Конкурс за фирмено лого - награда: 100 лв.

Здравейте,

В конкурса имаше няколко лога, които много ни харесаха. В последния момент се ограничихме до логата на Nikol89 и второто на stoineff, защото те, според нас, в по-висока степен изпълняваха дадените два критерия в началото на конкурса. Тъй като обаче победителят трябва да е само един, а двете лога ни харесваха еднакво, решихме да гледаме и в "компактността" на логото - дали с по-малко казва повече. Това го направихме след преглед на други лога в индустрията - дали имат символи над/до тях, или са текст. В този ред на мисли добихме мнение, че за комерсиална фирма (а не NGO например) ще и стои по-добре по-компактно лого.

Затова ще обявя за победител Nikol89 , чието лого съдържа в себе си хиляда думи :) Харесва ни симбиозата между безкрайността - т.е самата природа и нейните безкрайни цикли - и връзката на човека с нея. Харесва ни и трети елемент в това предложение, който също обогатява символиката - формата на "s", която може да се интерпретира като напредък и решителност. Тя сега ще получи ЛС.

Редно е да спомена, че първото предложение на stoineff, което беше друг мой фаворит в началото, беше харесано и закупено от мой клиент. Затова и той пусна второ предложение.

Благодаря много на всички за участието, наистина нивото беше много високо - и както казах в началото - имахме още няколко фаворита, освен горните двама финалисти. Със сигурност за в бъдеще пак ще се възползвам от услугите на тукашните дизайнери!
 
От: Конкурс за фирмено лого - награда: 100 лв.

Поздрави за Nikol89 и за организатора. Много хубав конкурс се получи и мисля, че беше полезно за всички.
 
От: Конкурс за фирмено лого - награда: 100 лв.

Честито на печелившия. Конкурса беше много добър
 
От: Конкурс за фирмено лого - награда: 100 лв.

Благодаря Ви! :beer:
 

Горе