Контакт форма в iframe

bgtupanfighter

Well-Known Member
Алооу хакерsons :)

Какво ще кажете за контакт форма в АЙframe :)

Някви зверси домейн филтри набарах, и си мислим, че получавам нещо :D Не че съм само аз, то бая народ тук си мисли същото ахаха ама нейсе - блаженни сме верващите :love:

Та се сФетнах, че имам един ТОП на ТОПИТЕ адрес, дето никогаш не е вкусвал филтрацион :p Ама поразгледах, нещо не е голяма практика таз галимация..
Да блъсна таз форма и по други адреси с АЙframe?

Кво ши кажете? Плюсове, минуси? Некой с практика?

И понеже е петък, само да отбележа за секи случай, че НЕ тва е петъчната тема ;)
 
Щом стават клиповете, стават и форми. Но защо? Ако не искаш реално тази форма да се попълва на сайт 1, като данните и всичко си пристигат в сайт 2. Каква е идеята? Често това се ползва при някой CPA програми. Не съм го засичал много, но съществува и намира приложения тук там. Но не е честно срещано, за това си прав.
 
Не й намираш, защото най-вероятно не си разбрал тезата :) но по-вероятното е, че се правиш, че не си разбрал хах :D Тва малко като онова "за пръв път виждам този сайт" ахахаха
ОК, знам, че поне публично ще пренебрегнеш съветът ми - "не се прави на такъв какъвто мислиш, че ще изглеждаш, а на такъв, какъвто знаеш, че ще изглеждаш" ;) и дай РАЦИОНАЛНО решение по казуса/тезата - когато са ти турнали (пендели недоклатени, като лисицата, например) домейна в "спам" - филтър листата, какво би направил НАЙ-ЕКЗАКТНО в този случай, и в предвид възможността да използваш работеща форма от друг адрес в баннатия такъв :)
 
Много добре я разбирам и съм го правил за една анкета в един сайт. За да не се бичи по нея постоянно и за да е част от сайта трябваше точно така да я набия. Но не беше много технологично, а просто така си го искаха, защото старата била работела така. Дали ще набиеш анкета, форма, цял сайт, негов хедър, футър, видео, картинка, метода е един и същ и говорим според мен за едно и също нещо.
 
Ясно! Намерих генерално решение :) най-доброто, което може да се измисли изобщо по темата ;) Абсолютна и пълна независимост.. и да дерзаят пенделите от тук на сетне :D

Ще го "врътна" при мен, и евентуално след това мога и да го пусна тук (платено) или най-малкото като за показ и пример.. и да си ебават мамата тия дет си мислят, че ни ебават същата :love:
 
Нищо не показвам за момента. Можеш да се възползваш от демо лично от мен - нагласено лично за теб, дори ще можеш да си избереш интерфейс според твоя дизайн :)

Както споменах, изобщо се чудя къв е смисъла да го пускам в хиенимпекс.. :) Така или иначе "Онуй що е зомбе, зомбре ще си Омре" ;)

Но, утре ще го пусна онлайн при мен, да баца и да почва да отсрамва няколко-годишните педерастии на комплексарските бг-админ-повераликус си пищенгяси..
Ако те е страх или срам, няма да имаш демо, но ще видиш/ТЕ за кво иде реч, и няма да има сила У уеб-бг-тупан-плейса дет ще може да "коригира" потока на инфото :love:

Деба и педалите.. НАЙ-ГОУЕМИТЕ.. :)
 

Горе